Internet

Cenzura na najjače

Aside Banners

Chrissy Teigen objavila golišavu fotku na Instagramu, Instagram ne odustaje od uklanjanja golotinje

Jučerašnji dan bijaše divan. Chrissy Teigen je postavila potpuno golu fotku sebe. Danas je tužniji dan. Instagram je maknuo fotku.

Piše , Objavljeno

Chrissy Teigen je predivan model, a poznata je i kao žena John Legenda. Pojavila se na naslovnici prestižnog Swimsuit izdanja Sports Illustrateda 2010. godine, ali nama se ipak više sviđa njen jučerašnji post na Instagramu. Kako bi dodatno istrolala Instač, uploadala je još tri fotke s filterima za “ulje na platnu”, “olovku” i “drvene bojice”. Čisto da izgleda kao umjetnost. Fotke su uklonjene, ali mi imamo skrinšot.

Screenshot_6

E John Legende, dosadan si, ali si legenda…

Chrissy je već jednom blokirana s Instagrama. 2013. godine je postavljanjem golišave (pod “golišave” mislimo “potpuno gole”) fotke proslavila 200 tisuća sljedbenika i Instagram je odlučio poduzeti mjere.

chrissyNaime, u Instagramovim Terms of Service (koje nikad nitko ne pročita) jasno piše kako zabranjuju postavljanje fotografija koje prikazuju golotinju, djelomičnu golotinju… pornografske i seksualno sugestivne fotografije”. Prizori slobodnih bradavica su jako rijetko dopušteni, a guzice su oke, guzice diramo svaki dan dok svajpamo Instagramom.

bmziuzzciaamre7
Instagram je blokirao i Rihannu prošle godine nakon što je postala svoju toples fotku sa snimanja za francuski časopis Lui. Mi smo joj oprostili, ipak je njen Instagram handle @badgirlriri.

TAGOVIchrissy teigen facebook Instagram john legend seksi seksi cure seksi fotke

Komentiraj