Internet

kiss kiss bang bang

Aside Banners

Kad već Youtube ne da – gun vloggeri sreću pronašli na Pornhubu

Piše , Objavljeno

Američki zaljubljenici u oružje pamtili su vjerojatno i bolje dane. Uz to što se trenutno vrši ogroman pritisak javnosti za strožim kontrolama pri posjedovanju oružja, našli su se i na udaru YouTubea koji je odlučio kako sadržaj ovog tipa na tom servisu više nije poželjan. Rasprave vatrene ekipe o čišćenju kolegine puške, rukovanju oružjem te raznim recenzijama, oglasima i tutorialima morat će stoga pronaći neko prikladnije mjesto, a ono što je posebno zanimljivo je da su odabrali Pornhub! Vjerojatno se radilo o prvom sljedećem bookmarku, tako da razumijemo.

Čini se da je presudan trenutak bio nedavni masakr na Floridi, ali i onaj nešto raniji u Las Vegasu, a najpoznatiji servis za razmjenu video sadržaja odlučio je kako više ne želi da se preko njegove platforme bilo tko može educirati o tome kako modificirati oružje u vlastitoj garaži ili isto kupiti preko nekog od službenih kanala. Znači li to da će nakon jutarnjeg istezanja gospodin Hank iz savezne države Mississippi na stranicama Pornhuba moći pregledati oglase za prodaju oružja i naručiti svoj primjerak pljuce koja mu je zapela za oko, zasad je vrlo upitno s obzirom da Pornhub ustvari nije registriran za takve usluge.

Ipak, InRangeTV, popularni kanal među vatrenim entuzijastima, svoju budućnost vidi upravo na ovom specijaliziranom porno siteu, čemu svjedoči i nekolicina objavljenih videa. Sudeći po komentarima podrške, fanovi su ih lako pronašli na novoj lokaciji, a i da su morali malo prekopati po stranici vjerojatno ih ne bi ubilo. No gun intended.

Autor: Bruno Pušić

TAGOVIcenzura oružje pornhub vlog youtube

Komentiraj