Internet

Domaći web

Aside Banners

Gadgeterija: redizajniran je najpopularniji domaći tehnološki blog

Dvije i kusur godine nakon zadnjeg redizajna, jučer je predstavljen novi izgled popularnog tehnološkog bloga.

Piše , Objavljeno

Novi dizajn donosi i određene promjene u organizaciji sadržaja, ali više o tome i o samom redizajnu pročitajte na stranicama Gadgeterije.

Gadgeterija je ‘naj’ u mnogočemu:to je bez sumnje najdugovječniji tehnološki i jedan od najaktivnijih blogova u Hrvatskoj, pokrenut još 2006. godine na Blog.hr servisu, preseljen na vlastitu domenu sredinom 2007. Prošle godine je na Web Festu proglašen najboljim blogom u regiji, a uslijedila je i nagrada ‘Božo Težak’ Hrvatskog novinarskog društva uredniku Gadgeterije Borisu Radoševiću za najbolji urednički uradak u Hrvatskoj za tu godinu.

Osim što se na njemu svakodnevno možete informirati o novostima u tehnološkom svijetu, ponudi operatera i o novim gadgetima, Gadgeterija nudi nešto što nitko na ovim prostorima (a prostori su to!) ne radi tako dobro – video recenzije. Duhovite, jedinstvene, nenadmašne… sve ih možete pronaći na njihovom kanalu na YouTubeu. Slijedi jedna od nama omiljenih.

Dakle, ako nekim slučajem već niste, Gadgeteriju u bookmarkse, a ako ste netko od odgovornih na HTV-u – Borisa i njegovu ‘najdražu ženicu na svijetu’ obavezno ubacite u program, nitko se više neće buniti za plaćanje pretplate.

TAGOVIblog gadgeterija web

Komentiraj