Internet

dokle?

Aside Banners

Instagram ukrao i filtere za face od Snapchata, pripremite se na lavinu glupih fotki zečica

Piše , Objavljeno

Pisali smo o proširenoj stvarnosti davno, kada je rijetko tko spominjao istu – a onda je došao Snapchat koji je proširenu stvarnost učinio “cool” efektom. Najlakše je opisati proširenu stvarnost kao upotrebu kamere smartphonea i dodavanjem različitih efekata i artefakta na postojeću sliku stvarnosti. To su vam oni psići sa Snapchata koju je imala svaka riba na svojoj profilnoj donedavno.

Facebook je pokušao kupiti Snapchat, nije im prošlo pa su se odlučili pokrasti sve ono što je Snapchat činilo posebnim. Tako smo dobili Instagram Storiese (24-satne priče), stickere, uništavajuće privatne poruke koje je moguće playati samo jednom ili dvaput – a sad su stigli i filteri za face.

Introducing Face Filters on Instagram from Instagram on Vimeo.

Snapchatov najprepoznatljiviji je vjerojatno bio pas, a Instagram je već istaknuo zeca i koalu. Filtere možete upotrebljavati u svim načinima snimanja – bile to fotke, videji ili čak i Boomerang.

Pripremite se na poplavu zečica na vašem Instagram newsfeedu, nažalost nisu u pitaju Playboyeve. A možda je baš to ono što vam se sviđa.

TAGOVIInstagram snapchat

Komentiraj