Internet

modern stalking

Aside Banners

Instagram uveo novost zbog koje više neće biti stalkanja i creepanja

Piše , Objavljeno

A gle… Nekad ti se netko sviđa, osoba ti preslatka na Instagram storyju i želiš proslijediti dalje tu slatkoću. Ili ti je nešto jednostavno presmiješno i moraš šibnuti dalje, ali ne želiš da osoba zna da mažnjavaš fore. Dosad je bilo divno – odradiš jedan klasični screenshot i šibaš gdje treba.

Uskoro će to malo teže. Testeri su dobili pristup novoj funkciji koja će vjerojatno biti potpuno implementirana u jednom od budućih updateova za jednu od najpopularnijih mreža.

Ubuduće – kad “skrinšotneš” nečiji Instagram Story, osoba će pored tvog imena dobiti čudnovatu zvjezdicu koja znači “Ova osoba ti je screenshotala story, moguće da je creeper koji koristi tvoje storyje za voodoo rituale”.

Ovako će to izgledati.

Facebook nije uspio kupiti Snapchat pa su napravili Snapchat unutar Instagrama – to su Instagram Stories koji ubijaju što se tiče angažmana korisnika. Imamo neke poznanike koji koriste Instagram samo za Stories, klasične Instagram fotke i gridove više ni ne pogledaju. Sada je Instagram odlučio maznuti još jednu foru od Snapchata – u ime transparentnosti će svi znati tko je što screenshotao.

Jeste li sretni zbog ove promjene ili ne? Javite nam u komentarima.

TAGOVIInstagram internet stalking update

Komentiraj