Internet

Nećemo Ronalda!

Banner 300

Izaberi najbolju nogometnu momčad 2015. godine

Piše , Objavljeno

Glasaj za idealnu momčad UEFA-e i osvoji… baš ništa, osim časti da sudjeluješ u izboru.

Već neko vrijeme engleska Premier liga ne slovi za najbolju svjetsku ligu. Taj naslov joj je preuzela španjolska La Liga što se može vidjeti i po prijelaznim rokovima – nijedan igrač neće ostati u svom klubu ako ga žele španjolski velikani. Khm Bale, khm svi drugi igrači.

Još jedna potvrda je stigla ovaj tjedan kada je UEFA objavila izbor za najbolji tim Europe u 2015. godini. Na popisu od 40 nogometaša, čak 16 ih dolazi iz Španjolske. Čak i samo Barcelona s 8 kandidata ima više predstavnika nego čitav Premiership koji ima samo pet kandidata u izboru za idealan tim 2015. godine.

A koga smo mi izabrali?

U uredu smo izabrali idealnih jedanaest, vođeni isključivo srcem. Iznenađenja na kojima bi nam netko mogao zamjeriti? Boyko iz Dnjepra na golu, Grzegorz Krychowiak iz Seville u vezi, zajedno s Calhanogluom koji ubija te slobodne udarce, a nigdje Messi i Ronaldo. Dosadili su nam već.

uefa-toty-2015-6B60BE19702ABCAFBD13B2604C5FD428

Ako želiš sudjelovati u izboru – posjeti Team of The Year Uefa stranicu i glasaj za nogometaše za koje smatraš da su zaslužili biti u idealnoj postavi.

TAGOVIFIFA gareth bale messi nogomet ronaldo uefa

Komentiraj