Internet

Aside Banners

Zahvaljujući dokumentarcu godine The Last Dance, imamo novi meme s Michaelom Jordanom

Piše , Objavljeno

Uplakani Jordan je jedan od rasprostranjenijih memeova koji nikako da potone u internet zaborav.

To se neće dogoditi tako skoro, ali dobili smo još jedan meme zahvaljujući najboljoj dokumentarnoj seriji na internet obzorima – The Last Dance, ESPN-ovoj seriji o posljednoj sezoni pobjedničke jezgre Chicago Bullsa. Pisali smo o njoj prošlog tjedna, svi smo oduševljeni, čak i naše djevojke (IMAMO DJEVOJKE OKEJ, ONE SU STVARNE, OKEJ?).

Meme koji je iskrsnuo iz ovotjedne epizode je Jordanova faca koja gleda izjavu Isiaha Thomasa, žestokog rivala na prijelazu osamdesetih u devedesete. Da skratimo – Bullsi su napokon uspjeli izdominirati Pistonse koji su ih mlatili nekoliko godina zaredom u playoffu (i koševima i šakama i laktovima), a Pistonsi su samo odšetali s terena.

Thomas je pokušao objasniti situaciju, Jordan je već imao spreman stav, a tada mu je pružen tablet s izjavom. Internet je podivljao s poskočicama.

Evo i našeg lejm doprinosa.

Screenshot_7

Hoće li ovo trajati duže nego emitiranje Last Dancea i postati vječan meme kao uplakani Jordan ili je ovo samo prolazna slava jedne scene? Završavamo ovaj članak s najgorim zaključkom koji ijedan autor može ikada napisati – vrijeme će pokazati!