Internet

sve ih znaš

Aside Banners

Kako ti izgleda život nakon što postaneš meme faca?

Piše , Objavljeno

Vrijeme nemilosrdno leti i treba si priznati da je još jedna od rijetkih preostalih prilika za hvatanje svjetske slave, ako je to nešto čemu težite, postati meme lice. Naravno, u moru sadržaja na internetu i tu na kraju isplivaju samo najbolje face, ali vjerojatno će ipak ići nešto lakše od bilo koje planetarno popularne karijere o kojoj ste maštali kao dijete.

Suburban Mom

suburban mom

Gđa Phillips postala je hit na internetu još 2011. kad je njezino lice utjelovilo stereotipe o američkim majkama, često iz radničkih obitelji u predgrađima, kakve ste često viđali u TV serijama. Navodno nije dobra ideja ući u raspravu s njom jer nećete pobijediti. Nenadana slava nije ju oduševila, a važno joj je da ljudi ne misle da je u privatnom životu zaista takva nego da im je jasno da se radi samo o šali na internetu.

Hipster Barista

hipster barista

Dustin Mattson zaista je barista u stvarnom životu i svojevremeno podrugljiva titula kralja hipstera koju je na internetu zaradio nije mu najbolje sjela. Srećom histerija s hipsterima i prozivanjem istih valjda je do 2018. konačno završila, a Dustin će istjerati pravdu i za majstore kave ne zvao se on Hipster Barista!
College Freshman

college freshman

Griffin Kiritsy internet slavu osigurao si je bezazlenim photo sessionom za magazin kojeg nitko nije trebao pročitati, a u kojem progovara o klasičnim situacijama koje se događaju jednom brucošu. Reddit je imao nešto drugačije planove, a Griffin se nikad nije bunio, naprotiv. Tvrdi da mu je meme donio puno dobrih poznanstava i zabavnih stvari. Jednom brucoš, uvijek brucoš!

Success Kid

success kid

Mali Sammy na fotografiji koju svi poznajemo imao je nepunu godinu dana, a preko Flickra, MySpacea, raznih billboarda i memeova uzeo je, po svemu sudeći, dobru lovu za jednu davnu, frustrirajuću igru u pijesku koje se ni ne sjeća.

Bad Luck Brian

bad luck brian

Neka vas ime ne zavara, Brian je svoju slavu također lijepo iskoristio. Započelo je kad su prijatelji postali njegovu dobro poznatu fotografiju iz godišnjaka na internet, gdje ju je zajednica vrlo brzo prigrlila. Meme u kojem se dobroćudnom nerdu konstantno događaju nesretne pa i tragične situacije, Brianu je u stvarnosti donio puno toga dobroga, kako i sam priznaje. Danas je jedan od onih koji zarađuje od YouTube kanala, a operira i po Facebooku te naravno Redditu.

Overly Attached Girlfriend

overly attached gf

Meme koji se pojavio kao reakcija na ciljano creepy video koji je Laina Morris svojevremeno objavila, a u kojem parodira Justina Biebera. Pošto s Biebsom nema zajebancije, konačni rezultat bio je ovaj meme. Naravno, cray cray vloggerica je svojih pet minuta je ionako jedva dočekala.
Scumbag Steve

scumbag steve

Blake Boston je jedan od pionira meme kulture. U to vrijeme bio je član neke nevažne hip-hop grupe, fotografiju je uploadao na svoj MySpace, a kasnije je u intervjuu priznao kako ga je fotografirala majka. Srednjoškolski kredibilitet teško bi to svojevremeno mogao podnijeti, ali pretpostavka je da se Blake danas ipak u glavi nešto pomaknuo od tih dana. Tvrdi kako ga danas više nitko ne prepoznaje na ulici, što su poprilično grozne vijesti za Scumbag Stevea.

Angry Hipster Girl

angry hipster girl

Kate Killet, odnosna njezin outfit s Halloweena, viralan je postao 2012. kad se netko nakačio na njezinu ironičnu fotografiju na Flickru. Hipsteri su, kao što se i sjećamo, tih dana na internetu teško živjeli i u pravilu bili prva boksačka vreća pa ni Kate nije „prošla lišo“. Isprva šokirana, prihvatila je sudbinu i odlučila da će ubuduće s privatnim fotkama biti pažljivija, a ističe kako joj nažalost u profesionalnom smislu sporna fotografija nije donijela puno koristi. Pogodili ste, Angry Hipster Girl je inače freelance fotografkinja.

Autor: Bruno Pušić

TAGOVIface internet meme

Komentiraj