Internet

tweet tweet!

Aside Banners

Kanye na Twitteru opet luduje, ali nije jedini – ovo su slavne osobe koje morate pratiti!

Piše , Objavljeno

Nedavni Kanyeov povratak na Twitter nakon duže pauze nije vam vjerojatno mogao promaknuti čak ni ako na toj društvenoj mreži osobno nemate profil. Neovisno o tome volite li Yeezyja ili ne, a za oboje zaista imate pregršt validnih razloga, njegov pristup društvenim mrežama u pravilu je stvarno zabavan. Nemušta filozofiranja na razini maturanta koji je pročitao nešto Nietzschea i Kierkegaarda, motivacijski love/life/happiness monolozi pa samo nekoliko minuta kasnije potpuni zaokret – teorije zavjere i prepirke. Između toga promocija vlastitog streetwear branda i budućih glazbenih suradnji, hvalisanje i nekakvi ne potpuno jasni pokušaji konceptualnih performansa. Sve u svemu, iznimno šizofreno i prekrasno.

Uz nepoznavanje povijesti američkog ropstva, nedavni bromance s predsjednikom Donaldom Trumpom te pisanje self-help knjige klasični su primjeri tvitova koji bi izludili svakog managera ili PR-ovca, ali to je jednostavno Kanye i nema nikakvog smisla uzrujavati se. Da ne bi sve ostalo na našem najglasnijem ljutku, na Twitteru ima još nekoliko profila slavnih osoba koji za promjenu ne zvuče kao roboti i koji nas nerijetko nasmiju.

James Blunt

Da, onaj James Blunt. Engleski pjevač početkom stoljeća svojim baladama i ljigicama osvajao je top liste, ali i stekao količinu hejtera na kojoj bi mu pozavidio i najomraženiji band na internetu – Nickelback. Naravno, već dugo ne uživa slavu s početka karijere, ali ako ju ikad ponovno stekne to bi trebalo biti zbog Twitter profila, a ne novih singlova. Dvaput razmislite hoćete li napisati nešto ružno o Jamesu, tip pronalazi sve tvitove i nema milosti, ni prema sebi ni prema followerima.


.


.


.

Ryan Reynolds

Kanadski glumac kojeg ćete narednih tjedana vjerojatno gledati u kinu u onom kostimu za kojeg vaši roditelji misle da je Spiderman, na Twitteru je uvijek spreman za trolanje, osvrtanje na random komentare fanova, ali i dijeljenje roditeljskih mudrosti, koje posljednjih godina usvaja na svojim kćerima. Najčešće nisu sigurni ni supruga Blake Lively, kao ni suradnici.


.


.


.

Cher

Američka pjevačica i glumica za razliku od mnogih njenih kolega s kojima se nedavno vidjela na pedesetoj godišnjici mature itekako zna što je Twitter i kako ga koristiti. Najpoznatija po klasičnim rantovima o životu, trolanju Trumpa, epopejama mačkama i cipelama te pretjeranom korištenju emojija. Twitter legenda za nekoliko milijuna njezinih vjernih pristaša koji ju rado čitaju.


.

Zach Braff

Američki glumac i redatelj najpoznatiji po ulozi dr. Johna Doriana u iznimno popularnoj TV seriji Scrubs, kao i cjelokupnom angažmanu oko kultne dramedije Garden State. Iako ga je posljednjih godina teže uloviti u nekim zanimljivim glumačkim ostvarenjima, a s redateljske strane nikad nije nadmašio vlastiti prvijenac, čini se da je utočište pronašao na Twitteru gdje se vrlo dobro zabavlja komentirajući projekte kolega, životne situacije i održavajući bromance odnose lošim selfiejima.


.


.

Chrissy Teigen

Nekadašnja američka manekenka, kasnije angažirana u TV emisijama, efektno se obračunala sa stereotipima o djevojakama koje za život zarađuju prvenstveno svojim izgledom, s obzirom da je otkad se pojavila na Twitteru zabavnija od većine komičara. Supruga pjevača Johna Legenda često se britko i vrlo duhovito osvrće na obiteljski život, poslovne obaveze, ulogu majke i na probe svog slavuja.


.


.


.


.

Autor: Bruno Pušić

TAGOVIcelebrity društvene mreže internet james blunt kanye west twitter

Komentiraj