Internet

Live, laugh, love

Aside Banners

Koji te natpisi na majicama najviše iritiraju? Evo što kažu u r/croatia

Piše , Objavljeno

Izvor: Freepik

Handsome boy photo created by halayalex – www.freepik.com

Nas nervira to što danas za svaku pi*dariju postoji majica s natpisom. Majice za imendan?!?!?!

Šalice s debilnim sloganima dodijeljenim najčešćim domaćim imenima, s kojima zapravo nemaju nikakve veze, nisu dovoljno javne jer nitko ne vidi u tvoj kuhinjski ormarić. Zato se sad i vlastito ime ponosno nosi isprintano na majici.

Čini se da su nadasve šaljivi natpisi prekardašili svaku mjeru, pa je na r/croatia user Amazing-Debate-6451 pitao ostatak ekipe:

“Na koji vam natpis na majici skoci tlak?”

Objasnio je i koja je kap prelila čašu – “Just do nothing me potakla na ovaj post. Vidio ju sad u menzi i gotov sam. Misljenje o neznancu stvoreno prije vremena“. Nemilosrdno!

Evo što su odgovorili ostali paćenici koji svakodnevno prolaze kraj tih boomerskih zlatnih krava:

Da je [ime] biti lako [ime] bi se zvao svako!” kaže ex0t1ca, i svaka joj se pozlatila. Pokloni baki i susjedi i čekaj prvu kavu na kojoj će uslijedit rasprava kojoj je teže u životu.

reallyreallyappy nabacio je još jedan, koji koliko god da je drugačiji od ovog prvog, opet zvuči identično blesavo – Nisu svi savršeni ali ako imaš [ime auta] onda si blizu. Jedan za svakog lika koji marku auta koristi kao zamjenu za ličnost.

Ovo do sada nismo ni doživljavali kao natpis… ali da, ima ih, nažalost, malo more:

KebabLife kaže “1968 desert highway west coast garage real authentic trademark salt lake“, na što se pokreće rasprava kako uopće nastaju te varijacije na temu. Zaključak je: Kina.

I opet, kao što to kod ljudske vrste ide, često se vrtimo oko savršenosti. Samim time, u ovaj krug majica WatchTheDog1 uvrštava i “Nisam savrsen, ali sam iz [umetni mjesto]“.

kajgod666 ima malo drugačiju ideju najgoreg natpisa, njemu je – “Policija“. Koliko ih se trenutno grize što se toga nisu prvi sjetili zauvijek će ostati tajna.

Guess uvjerljivo, nikako da pogodin” kaže gimligreenjr kojeg neukusni šmekeraj nije uspio stepsti s nogu, a d00m3r_ mu pritom uskače s “Dok ne stave upitnik ja neću ni pokušavat’“. Doduše, ovaj d00m3rovski komentar zvuči kao neki natpis na majici sam po sebi.

Nije dugo trebalo da se dirne u hrvatsku svetu točku, tj. obitelj. Njih stvarno ima da oči prokrvare, o čemu svjedoči crazyfrogperson: “Meni su one s clanovima obitelji. Tipa majica za dijete “moja tetka je luda od tvoje tetke”, “najbolji ujo” dva palca koji pokazuju prema osobi i mozda najveci favorit “dosta mi je! Selim kod bake” takoder majica za klince. Ima jos primjera ali ovi mi prvi padaju napamet“. A o čemu točno govori, zna i Monk_NT koji nadodaje: “tata je šef, mama je tati šef, a ja sam svima šefica“.

Ok, bebe se nikad nije pitalo što im se oblači, ali swag kombinacije iz ’90-ih uvijek će biti u ljepšem sjećanju nego bodi s generičnim natpisom koji imaju svi tvoji bratići i sestrične iz generacija 2010. pa nadalje.

Da se ne zaborave: “Nisam ginekolog al mogu pogledat” i “FBI”, tj. “Female Body Inspector“, javljaju Usercba2546 i 53K. Pokaži neugodnom ujaku idući put kad ga vidiš.

Nisu poštedjeli ni nahajpanu balavurdiju s maturalca kad se DanteAlighieriIsmael sjetio “Praha Drinking Team“. Ostaje pitanje je li Dante propustio maturalac ili mu jednostavno fali živaca.

Ovo nije natpis, ali što se tiče učestalosti kojom se pojavljuje na majicama, prihvatit ćemo pod trenutnu temu. bluntmash kaže “Čegevara.Social Justice HDZovac brzo je dotrčao upomoć i svima održao kratko predavanje o čuvenom “Čegevari”.

A uvijek se nađe neka moralna vertikala koja će zapečatiti raspravu, pa se ovoga puta u toj poziciji našao jebemtimobitel s “Cemu to pecenje kozice radi tudje majice? Je kad vidim nekog u majici s generickim natpisom iz gift shopa stvorim misljenje o tome al nije da me zivcira“. ChakaZG mu je objasnio kako stvari stoje: “Kakav si ti to rvat, moras pizdit na to tko sto nosi, tko sto vozi, tko sto voli jest, kako se cija djeca zovu i u principu i sve ostalo“.

Touche, ChakaZG, touche.

TAGOVIiritantno majice natpisi r/croatia reddit