Internet

LinsaniTV

Banner 300

Košarkaška zvijezda Jeremy Lin postaje i Youtube zvijezda

Piše , Objavljeno

Jeremy Lin je toliko netipična NBA zvijezda da ga zaštitari Charlotee Hornetsa nisu pustili u dvoranu jer nisu vjerovali da je košarkaš.
Jeremy Lin se polako pretvara u pravu Youtube zvijezdu, a sigurno pomaže i to što svi uvijek navijamo za underdoga. Diplomirao je na Harvardu, a Harvard baš i nije poznat po sportskim uspjesima. Čak ni u veslanju. Pokušao je u NBA-u, ali se seljakao. Uzeli ga je ekipa iz njegovog “dvorišta” – Golden State Warriorsi, ali se nije naigrao.
Dres NY Knicksa s Linovim prezimenom je jedno vrijeme bio uvjerljivo najprodavaniji na svijetu. Azija je pomogla (izvor fotke: Wikimedia Commons)

Dres NY Knicksa s Linovim prezimenom je jedno vrijeme bio uvjerljivo najprodavaniji na svijetu. Azija je pomogla (izvor fotke: Wikimedia Commons)

Kad je izgledalo da će objesiti visoke tenisice o klin – ukazale su se ozljede u ekipi New York Knicksa. Lin je stavljen u prvu postavu iako gotovo nitko nije znao za njega i u prvoj utakmici je odmah eksplodirao. Niz se nastavio, a Lin je postao uzor svim onim Azijatima koji su bili niski i nisu se mogli poistovjetiti s Yao Mingom, jednim od najviših igrača u NBA povijesti.
Jeremy Lin se već pojavljivao u video zapisima Youtube zvijezde Nigahige i odavno znamo da je skroman i simpatičan. Kad je njegov niz s Knicksima počeo, spavao je na kauču jednog od suigrača.

Video u kojem je pokazao kako malo fejk brade i fejk trbuh mogu zavarati ekipu u teretani je postao hit, a nakon njega je odlučio i izbaciti video o tome kako se uklopiti u NBA.

J Lin

U videu se nalazi hrpa zvijezda i ovaj uvid u život NBA košarkaša je dragocjen jer mediji često nemaju priliku “prići” ovako blizu. Tyson Chandler daje Linu modne savjete, Dwight Howard ga uči plesati, a Steph Curry razgovara s Linom o njegovom novom klubu i gradu – Charlotteu u kojem je Curry proveo dio djetinjstva dok mu je otac Del Curry igrao za Hornetse. Želimo Linu svu sreću u novom klubu. Pogledajte – bez obzira jeste li poznavatelj košarke ili ne.

TAGOVIadidas jeremy lin košarka nba Nike youtube

Komentiraj