Internet

goat

Aside Banners

Messijev post na Instagramu najlajkanija stvar na društvenim mrežama ikad!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Messi ruši rekorde na nogometnim terenima, ali i u digitalnom svijetu. Iako je Cristiano Ronaldo osoba s najviše sljedbenika na Instagramu, Messijev post nakon osvajanja Svjetskog prvenstva je dobio najveći broj lajkova u povijesti — i to u samo dva dana.

Post sadrži galeriju fotografija Messija s trofejem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

U trenutku pisanja članka, post ima više od 70,1 milijuna lajkova. Rekord je dosad držalo jedno jaje — jaje koje je htjelo s Insta-trona svrgnuti objavu Kylie Jenner. Internet se udružio da pomogne jajetu i jaje je skupilo preko 57 milijuna lajkova.

Danas je očito da je Messi smlavio jaje.

Despacito na Youtubeu ima 50 milijuna lajkova. Viralni TikTok video Belle Poarch ima preko 60 milijuna lajkova. Messi je ovim postignućem prešišao sve postove na svim društvenim mrežama. Argentinaca je svega 45.81 milijun, vjerujemo da gotovo svaki slavi, ali ovom Messijevom uspjehu se pridružio i čitav svijet.

Ova vijest nije važna zbog broja lajkova na Instagramu već da prikažemo koliko je Messi obožavan diljem svijeta, transcendentalan igrač kakav se rijetko pojavljuje. Osvajanjem Svjetskog prvenstva je osvojio sve. Ostaje mu još samo put kroz vrijeme da osvoji Intertoto kup ili transfer u HNL da se može pohvaliti i Rabuzinovim Suncem.

TAGOVIArgentina Instagram leo messi lionel messi nogomet svjetsko prvenstvo