Internet

redizajn

Aside Banners

Vani je novi Delicious.com

Svi oni koji su se bojali najgoreg sada mogu odahnuti - Delicious živi dalje, sada s novim dizajnom i mogućnostima.

Piše , Objavljeno

Novi izgled delicious.com

Novi izgled delicious.com


Prije nekoliko mjeseci Yahoo! je najavio gašenje nekoliko po njima neperspektivnih projekata među kojima je bio i Delicious, servis za spremanje bookmarksa, kojeg su 2006. godine kupili za 20 milijuna dolara. Srećom, u priču su ušli Chad Hurley i Steve Chen, osnivači YouTubea i spasili Delicious.com od nestanka. Tada su već najavili da će servis biti unaprijeđen, i to smo danas dočekali.

Jutros je na staroj adresi osvanuo Delicious.com (umjereno) osvježenog dizajna i s novim mogućnostima. Promjene će vas dočekati već na naslovnici gdje su linkovi organizirani u ‘stackove’ i predstavljeni fotografijama. ‘Stack‘ (slobodno prevedeno kao ‘složenac‘) je ‘playlista za web‘, odnosno skupina različitih linkova o jednoj temi. Delicious nam sugerira je da je vrijeme da počnemo slagati, u nado da će korisnici ovog u osnovi, reciklažnog servisa početi stvarati nešto što bi se moglo nazvati sadržajem.

Osim ‘stackiranja’ i suptilnih izmjena u dizajnu, nema bitnih promjena na servisu koji na manje-više neizmjenjen način funkcionira još od 2003. godine.

TAGOVIdelicious web

Komentiraj