Internet

napokon

Aside Banners

Opcija na Youtubeu koja će te spasiti od napornih preporuka i likova sa smeće sadržajem

Piše , Objavljeno

Youtube uglavnom ima dobre preporuke, ali nekad zabrazde u sadržaj koji te baš previše i ne zanima.

Ovo je naše svjedočanstvo.

Nerijetko gledamo fitness Youtube sadržaj, uglavnom dok se prežderavamo sladoledom ili čipsom (ili u kombinaciji) i maštamo kako ćemo jednom svo stečeno znanje primijeniti u praksi. Znamo nekoliko dobrih kanala, ali onda Youtube misli da nas zanima sav mogući sadržaj vezan za fitness pa onda dobijemo neko odrone od likova koji fufljaju dok pričaju, koji pričaju gluposti dok pričaju i, najgore od svega, koji nam od deset minuta videa čak pet minuta pokušavaju prodati proteine. Nije problem, znamo da treba tu i tamo ubaciti neke sponzore unutra, ali sadržaj jednostavno nije dobar i postoji fina linija između “evo kratko o sponzorima” i “evo kako na 50 načina reći da su ovo baš proteini za tebe”. Ili su samo antipatični.

Ista stvar je sa sadržajem vezanim uz povijest NBA lige. Gledali smo u posljednje vrijeme puno toga i sada smo počeli dobivati najgore likove i kanale čiji se videi zovu “Ono što nisu željeli da vidite u Last Danceu” i “Michael Jordan ne želi da znaš za ovu utakmicu” – a kad ono neka utakmica do 4 protiv nekog poslovnjaka.

Danas nam je dodijalo i odlučili smo naći rješenje. Rješenje nam je bilo pod nosom cijelo vrijeme, ali ga nismo vidjeli.

Sve što trebaš je kliknuti na tri točkice pored videa zbog kojeg okrećeš očima i klikneš na “don’t recommend channel”.

Screenshot_23

Možeš kliknuti i na Not Interested, al’ nemamo pooooojma kako se to odražava na tvoj feed.

Sad imamo više kontrole nad vlastitim Youtube feedom, možda jednom i iskorijenimo sve što nas ne zanima.