Internet

Okreni drugi (guzni) obraz!

Aside Banners

Ova djevojka je prigrlila hejtere nakon viralnog videa seksa u troje

Djevojka imena Alexis Frulling je snimljena u trio fantastikusu u jednoj od uličica u Calgaryu. Incident se dogodio tijekom Calgary Stampedea, divovskog rodeo i glazbenog festivala u Kanadi.

Piše , Objavljeno

“Autor” je snimku postavio na Reddit s naslovom “neko smeće na Calgary Stampedeu”. Ubrzo je dama prepoznata i medijima se svidjela priča.

Screenshot iz videa uparen s njezinim Instagramom

Screenshot iz videa uparen s njezinim Instagramom

Ispalo je da se radi o njezinih dvoje prijatelja koji su se počeli šaliti kako bi bilo zabavno imati seks u troje. Alexis je oklijevala, ali je onda odlučila napraviti ono što sama želi. Ostalo je povijest.

Snimka je skinuta s vid.me servisa, ali policija i dalje traga za uploadateljem (nije nas briga što to nije riječ) koji bi mogao biti tužen. Seks na javnom mjestu je ilegalan u Kanadi (MOLIM VAS POKAŽITE NAM ZEMLJU U KOJOJ JE LEGALAN!), ali Frulling i dvoje muškaraca neće biti tuženi.

Kako je Alexis reagirala na čitavu situaciju?

Alexis je ubrzo reagirala.

“Ne ponosim se s tim, ali nije me sram.”

Svoju profil stranicu na Facebooku je pretvorila u fan page koji ima gotovo 20 tisuća fanova. Čak je i na cover fotku stavila scenu iz kratkog umjetničkog uratka.

Magazin Vice je prenio priču o njoj i tijekom pisanja članka imala je 1576 followera na Twitteru. Danas ih ima 4477. Također je pokrenula i Youtube kanal na kojem je uploadala snimku njezinog doživljaja incidenta, a u snimci stavi i krastavac u usta.

Treba voljeti hejtere i zaboraviti na pogreške iz prošlosti nakon što postanete popularni na internetu zbog svojih pogrešaka.

TAGOVIguzice seks sise threesome vagina viralno

Komentiraj