Internet

zakucaj ga muški!

Aside Banners

Pinterest za dečke: Gole žene, noževi i novčanici. I gole žene

Piše , Objavljeno

Istražili smo muževnu stranu pinanja, lajkanja i repostanja i našli nekoliko vjernih kopija Pinteresta namijenjenih snažnijem spolu.

Visite li mnogo online, vjerojatno ste prije ili kasnije naletjeli na Pinterest. Da, to je ona web stranica “za curice” na kojoj se uglavnom mogu pronaći slike vjenčanica, kuhinja i sličnih ženskih interesa. Dobro, priznajemo, nismo baš često na Pinterestu i istraživačku smo zadaću odradili tek tako, za dvojku.

Izuzme li se činjenica da Pinterest pokriva malo muških interesa i hobija jer 80% korisničke baze sačinjavaju žene, stranica je zapravo odlično organizirana i omogućava brzo dijeljenje slika, uz uvijek popularno repostanje, lajkanje i prikupljanje, za život neophodne, pažnje online zajednica. Stoga smo potražili Pinterest za dečke i naišli na nekoliko poprilično vjernih kopija.

Gentlemint.com

gentlemintKako kažu u taglineu, Gentlemint je mjesto za dijeljenje i pronalaženje muževnih stvari. A ne ide muževnije od slika roštiljanog mesa, novčanika i sačmarica. Ovo možda nije kritika samoj stranici koliko globalnom reposting mentalitetu uopće, ali naslovna stranica Gentleminta odlično može poslužiti kao uvid u to što je bilo popularno na Redditu. Prije dva tjedna.

Manteresting.com

manterestingDok se sadržaji na Pinterestu “pinaju”, na Manterestingu iste možemo NAILATI. Najmuževnije ikad! Možda je to bilo trenutačno stanje stvari, ali na Manterestingu smo tijekom posjete vidjeli puno više slika oskudno odjevenih žena, a nešto manje novčanika i ostale kožne galanterije.

Dudepins.com

dudepinsZa Dudepins bismo ovdje mogli kopirati opise Gentleminta i Manterestinga. Od njih se razlikuje uglavnom u tome kako se stvari zovu, ali funkcionalnost je više manje ista. Problem s opisom ovakvih stranica je što su dobre uglavnom onoliko koliko je dobra trenutna publika, a sadržaj im se konstantno mijenja, tako da preporučamo da ih jednostavno pogledate i sami.

Punchpin.com

punchpinDok se prethodna tri kandidata trude praviti fini pa golotinju pravilno raspoređuju između slika ostalih aktivnosti, PunchPin je krcat slikama žena i njima vas zasipa već na ulazu. Nakon što splasne početno oduševljenje i možda još ponešto, u gornjem je izborniku zapravo dostupno još kategorija kao što su automobili i gadgeti, ali autorima stranice je očito i više nego jasno da nitko neće dva puta pogledati stranicu koja na naslovnici servira slike hrane i piva. Internet is for porn.

Pinterest.com

pinterestDa, za kraj smo izveli gotovo pa Shyamalanovski preokret. Pinterest nudi mnogo specijaliziranih kanala sa sadržajima i nakon filtriranja opreme za vjenčanja biti vrlo zahvalno mjesto za gubljenje vremena online. Naravno, to od korisnika traži detaljno uređivanje profila i pretraživanje kanala, a kome se to još da raditi? Odlučite li se ipak na Pinterest, odat ćemo vam tajnu: na Pinterestu se kategorija s golotinjom iz nekog razloga zove “Fashion“. Ostale stvari imenovane su puno logičnije, tako da ne bi trebalo biti problema pri snalaženju.

TAGOVIdruštvene mreže Pinterest web web stranice

Komentiraj