Internet

#forzapornhub

Aside Banners

Pornhub ima srce od zlata – dijele Premium pristup kako bi olakšali izolaciju u karanteni

Piše , Objavljeno

Pornhub još jednom pokazuje da je kompanija koja je toliko napredna da bismo najradije njih vidjeli kao kompaniju koja će upravljati svijetom za nekoliko stoljeća kada se roboti okrenu protiv nas. Radije bismo njih kao Skynet 2.0 nego prokleti i zli Disney.

Isprsili su se i pokazali srce od zlata jer su posjetiteljima iz Italija odlučili podariti premium pretplatu kako bi se olakšalo (badum-ts) vrijeme u karanteni koje je pogodilo čitavu naciju.

Tijekom cijelog ožujka, talijanski korisnici mogu koristiti Pornhub Premium bez ikakvih podataka o svojim karticama. Pornhub također dio svog profita donira lokalnim bolnicama.

Screenshot_21

Neki će reći da je vrhunski marketinški potez, ali realno – šta će njima marketing?

Italija je zatvorila sve trgovine osim trgovina namirnicama i ljekarni, a građanima koji prekrše pravila o karanteni prijete kaznama. Ljudi koji bez dobrog razloga izađu iz izolacije bi mogli biti tri mjeseca u pritvoru i/ili platiti kaznu od 2500 eura.

Ekipa koja je zaražena i svjesno prekrši karantenu može biti optužena za ubojstvo ako netko koga zaraze umre od posljedica virusa. Nije zajebancija.

Ako ove prijetnje nisu dovoljne, Pornhub vam je dao razlog da ostane doma.

#forzapornhub

TAGOVIitalija koronavirus pornhub