Internet

ne znaš tko drka, tko plaća

Aside Banners

Pornhub odsad prihvaća i kriptovalutu – pa možete biti anonimni dok sapunjate mačora

Piše , Objavljeno

Najplemenitija kompanija na svijetu odsad prihvaća i kriptovalutu kao način plaćanja – u ovom slučaju Verge kriptovalutu. Korisnici mogu plaćati za sve Pornhub pogodnosti, a i sestrinski sajtovi Brazzers Nutaku također priznaju istu kriptovalutu.

pornhub

Corey Price, potpredsjednik Pornhuba je izjavio kako kriptovalute nude jednostavnost i sigurnost – što možda i nije istina s obzirom na visoke naknade za transakcije kakve često znaju biti i nestabilne cijene. Valve je na svom Steamu upravo zbog ovog prestao podržavati kriptovalute.

Ovo je i fin marketinški potez za kreatore Verge coina – svi tehnološki sajtovi su izvijestili o ovoj suradnji pa bi Verge mogao puno bolje penetrirati u tržište kriptovaluta, a Pornhub bi mogao privući tisuće novih korisnika u svijet kriptovaluta.

Zašto biti inkognito na Pornhubu s ovakvim načinom plaćanja?

Ne želiš na izlistanju kartice Pornhub premium supscription, zar ne? Što ako ti žena pogleda izlistanje? Što ako ti se kuverte dokopa majka koja će otvoriti poštu jer se zabunila i misli da je za nju? Što ako budeš dio komplicirane policijske istrage ili Agrokor revizije i inspektori ti pregledaju sve transakcije ikad.

Onda fino kupi Verge i ajmo. Wax on wax off.

TAGOVIinternet kriptovalute novac pornhub tehnologija

Komentiraj