Internet

Defejsbukizacija

Aside Banners

Previše vremena provodiš na Facebooku? Detox mijenja slike djece i tisuću puta viđene fore pravim vijestima

Piše , Objavljeno

Ne možeš više gledati bivšu kako se drži za ruke sa tim napucanim, izdepiliranim, nauljenim majmunom na plaži u Acapulcu? Ne možeš podnijeti sve te super fotke skupih hamburgera s umakom od tartufa s listićima zlata jer si na studentskom džeparcu i tamaniš paštete? Vrijeme je za Detox.

Koga briga gdje će Mirko? Obrazuj se. Inspiriraj se. Možda i nađeš posao i odseliš od roditelja.

Koga briga gdje će Mirko? Obrazuj se. Inspiriraj se. Možda i nađeš posao i odseliš od roditelja.

Facebook je digitalno zlo koje guta vrijeme. Koliko puta si trebao učiti, obaviti ili samo pogledati film (što bi te kao trebalo zabaviti) – ali Facebook se ispriječio?

Screenshot_5

Ako si u kreativnoj industriji ili te samo zanima dizajn i tehnologija – Detox je ekstenzija za tebe. “Ubit će” standardni Facebook feed koji je ionako beskoristan i zamijeniti ga vijestima s Mashablea, Techcruncha, Hacker Newsa ili Dribbblea. Čak i ako nemaš nikakav interes za ovakvu vrstu vijesti – instaliraj ekstenziju. Manje ćeš posjećivati Facebook ako te ovo nimalo ne zanima. Naravno, pritiskom na gumb sve možete isključiti, a možete i napraviti raspored kada će ekstenzija biti uključena. Npr. tijekom radnog vremena možda kada biste morali…ne znam…raditi?

Detox koristi Panda newsfeed koji će te inspirirati i informirati, a u prošlosti je postojao kao ekstenzija koja otvara newsfeed svaki put kad klikneš “new tab” u svom internet pregledniku. Imali smo je instaliranu – svaki put bismo samo zaobišli sve s tog novog taba i otišli na Facebook. Mislimo kako je integracija u Facebook feed (i dezintegracija Facebooka) puno bolje rješenje. Slika novog djeteta od Milice iz treće klupe lijevo može pričekati neka druga vremena.

Ekstenziju za Chrome, Firefox i Safari možeš pronaći ovdje. Ako koristiš Internet Explorer, nema nade za tebe, ništa ti neće pomoći.

TAGOVIChrome ekstenzije facebook firefox internet vrijeme

Komentiraj