Internet

Šokantno

PrethodnoSljedeće

Prvak UFC-a zadržao optuženog nasilnika do dolaska policije

Izvor: Screenshot/Instagram/Sean Strickland

Sean Strickland, MMA borac i UFC prvak, nije oklijevao kada je ugledao muškarca, za kojega je mislio da mu pokušava ukrasti jedan od osobnih automobila.

Tijekom večernjih sati njegova ulazna kamera se aktivirala, a ono što je Strickland ugledao ne događa se ni u filmovima.

Isprva je mislio da mu nepoznati muškarac pokušava ukrasti auto ili mu provaliti u kuću, pa je stvar uzeo u svoje ruke, dok je čekao dolazak policije.

Naime, Strickland je u dvorište izašao s pištoljem te se suprotstavio navodnom lopovu.

UFC prvak je video cijele interakcije objavio i na svom Instagram profilu te je obožavatelje obavijesti o razvoju cijele situacije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sean Strickland (@stricklandmma)


U videu možemo vidjeti alkoholiziranu osobu koja pada na njegov travnjak, nakon čega se ustaje i pokušava sakriti od policije. Osumnjičeni je prije bijega fizički nasrnuo na nepoznatu djevojku, koju je, kako tvrde zaštitari koji su sve to vidjeli, fizički ozlijedio, tj. bacio na pod i udarao nogama.

„Sinoć sam provjerio svoju kameru i pomislio da mi krade auto ili pokušava provaliti u kuću… Što biste učinili“, upitao je svoje pratitelje.

Na izvornoj snimci nije jasno što se točno događa i kako se situacija odvila, zbog čega je poznati borac objavio dodatni video u kojemu se vidi da nasilnika, koji se pokušao sakriti od policije, udara te mu prijeti pištoljem kako ne bi nastavio bježati od zaštitara i policije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sean Strickland (@stricklandmma)

„Čovjek je pijan gazio djevojku, zaštitar ga je vidio, te je uskočio u auto i odjurio za njim. Osiguranje ga je slijedilo, udario je u rubnjak, potpuno si smrskao gumu, neko vrijeme vozio po felgi, a zatim iskočio i pokušao se sakriti kod moje kuće. Prvo sam mislio da mi krade auto… Nakon svega je uhićen“, napisao je u opisu Instagram objave.

TAGOVIbijeg od policije Instagram krađa auta mma borac nasilnik pištolj policija prijetnja pištoljem Sean Strickland UFC prvak viralni video