Internet

jer zašto ne?

Aside Banners

Snoop Dogg zainteresiran za nastup na krunidbi kralja Charlesa

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

Snoop Dogg, poznati američki reper, nedavno je izjavio da želi nastupiti na krunidbi kralja Charlesa u Velikoj Britaniji. Takva njegova izjava naravno da je izazvala salve reakcija i memova na društvenim mrežama. Neki su se i zapitali zašto bi američki glazbenik uopće htio nastupati na ovakvom događaju?

Nedavno je Snoop sletio u Škotsku, dočekale ga gajde. Bio je oduševljen.

Snoop Dogg nikada nije krio svoju ljubav prema britanskoj kraljevskoj obitelji i često je izražavao divljenje prema kraljici Elizabeti II. Čak je jednom izjavio da bi volio biti njen kuhar. Međutim, njegova najnovija izjava da bi želio nastupiti na krunidbi kralja Charlesa time nije bila ništa manje iznenađujuća.

Krunidba kralja Charlesa, koja bi se trebala održati u svibnju je jedan od najvažnijih događaja u britanskoj povijesti. Ovaj događaj privlači pažnju čitavog svijeta, a Snoop Dogg bi se mogao pridružiti dugoj listi umjetnika koji bi trebali uveličati takvu značajnu ceremoniju, ako do toga dođe.

Jedini problem mogao bi stvarati budući kralj Charles. Možda nije zagrijan za tu ideju? U svakom slučaju, Snoop Dogg je pokazao svoju ljubav prema britanskoj kraljevskoj obitelji i želju da bude dio ovog velikog događaja. Njegov nastup bi zasigurno privukao pažnju i izazvao još veći interes prekooceanskih medija. Hoće li se njegova želja ostvariti?

Inače, Snoop Dogg je poznat po nesvakidašnjim suradnjama diljem svijeta. Kod nas je možda i nepoznatiji kada se pojavio u pjesmi i spotu Ljupke Stević „Ole ole“. A u nastavku možete pogledati kompilaciju reklama koje je Snoop u svojoj karijeri radio. Variraju od onih za njemačko tržište do pjevanja džinglova za poznate fast food restorane.

TAGOVIkralj charles krunidba rap snoop dogg velika britanija