Internet

Neugodno

Aside Banners

Spačka kontroverznog YouTubera, uoči ždrijeba, neugodno je iznenadila publiku

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock/fifg/Screenshot/YouTube/ Jarvo69 aka BMWJarvo

Tijekom ždrijeba za Euro 2024., mnoge je iznenadila neugodna spačka koju je kontroverzni YouTuber izveo, uoči prijenosa uživo.

Naime, Europsko nogometno prvenstvo trajat će od 14. lipnja do 14. srpnja 2024. godine, a veliko finale održat će se u Berlinu. Ovogodišnje izvlačnje „odigralo“ se poprilično neočekivano.

Kontroverzni „prankster“ Daniel Jarvo Jarvis, izveo je neslanu šalu. YouTuber je voditelje koji su, u tom trenu, izvlačili grupu B, omeo puštanjem neprimjerenih zvukova stenjanja.

Jarvo je postao poznat po ovakvim pokušajima privlačenja pažnje, još uoči prijenosa „Match of the day“, kada je pusti istu audio snimku.

To mu je pošlo za rukom tako što je, prije snimanja, ušao u studio i zalijepio mobitel na zid studija. Kada je prijenos započeo, iz svoje hotelske sobe, nazvao je broj tog mobilnog uređaja, a zvuk zvona šokirao je mnoge gledatelje, prenosi ladbible.com.

Spačku je, oba puta izveo na isti način, jedina je razlika u tome što je tijekom izvlačenja skupina, sjedio u public studija, gdje je izveo svoj plan. Iako nije bio pozvan na snimanje, progurao se pored zaštitara i osigurao svoje mjesto u publici.

„Jednostavno morate ući kao da ste vlasnik mjesta i da vam je suđeno biti tamo i brzo ih proći. Bilo je puno ljudi tamo, ali nitko me nije pitao što radim“, rekao je za The Sun.

Za sve one koji su propustili ždrijeb, Hrvatska će igrati u skupini B, protiv Španjolske, Albanije i Italije. Prva utakmicu, Vatreni će odigrati sa Španjolskom u subotu, 15. lipnja u Berlinu, prenosi gol.hr.

TAGOVIDaniel Jarvo Jarvis Euro 2024. Europsko nogometno prvenstvo izvlačenje skupina kontroverzna spačka Kontroverzni youtuber spačka youtuber ždrijeb zvukovi stenjanja