Internet

novi seen

Aside Banners

Stalkeri diljem svijeta se raduju – i Instagram odsad pokazuje kada ste zadnji put bili aktivni

Piše , Objavljeno

Mrzimo društveni pritisak s kojim se susrećemo svaki put kada uključimo neku aplikaciju jer naši prijatelji, poznanici, ali i osobe od kojih se želimo sakriti – znaju kada smo posljednji put bili aktivni.

Ako ponekad uključimo aplikaciju, to ne znači da ćemo redom odgovarati svima i da smo spremni za maratonsko dopisivanje. I ne “seen” ne znači da te mrzimo, on znači da sada ne možemo ili ne želimo odgovoriti.

Instagram je u vlasništvu Facebooka, to znaju čak i ptice na lajni, pa je tako Zuckerbergov Sugarhill Gang odlučio implementirati opciju zahvaljujući kojoj će svi vaši followeri znati kada ste posljednji put bili aktivni. Ne sviđa nam se to. Ovaj status je vidljiv samo u direktnim porukama, ali i to nam je previše.

Ako malo paničarite, sva sreća – opcija se može isključiti (zato se i zove OPCIJA). Uleti u postavke aplikacije, malo skrolaj, isključi “Show Activity Status”. Naravno, ako to isključiš – nećeš moći vidjeti ni tuđi activity status. Koga briga? Neka su aktivni kad su aktivni.

TAGOVIInstagram internet

Komentiraj