Auto & Tech

Solidan maraton gledanja

Aside Banners

Svi volimo gledati nešto na YouTubeu, ali ovoliko bi nam trebalo da sve pogledamo! Pogledajte koliko biste vremena bili pred ekranom

Piše , Objavljeno

Izvor: unsplash.com

Danas je normalno provoditi vrijeme pred ekranom, a bilo da slušate ili gledate glazbu i videospotove ili tražite neki tutorial, YouTube je česta opcija. Pred ekranom provodimo sve više vremena, ali jedna je osoba procijenila koliko bi dugo sjedili da želimo pogledati cijeli YouTubeovu biblioteku sadržaja.

Ovi su rezultati samo okvirni jer morate shvaćati kako se na YouTube dnevno objavi „otprilike 3,7 milijuna novih videozapisa“ što je oko 271 330 sati video sadržaja prosječne duljine od 4,4 minute, stoga pretpostavite da su u međuvremenu svi prestali postavljati nove videozapise. Ove zanimljive kalkulacije donosi nam stranica wyzowl.com, a tamo stoji ovako: „pretpostavimo li da na YouTubeu postoji oko 800 milijuna videa, s prosječnom duljinom trajanja od 11,7 minuta, bilo bi potrebno 9,36 milijardi minuta da se pogledaju svi. To je 156 milijuna sati, 6,5 milijuna dana ili 17.810 godina uzastopnog gledanja videa.

Sada znamo koliko bih nam vremena trebalo da pogledamo cijeli YouTube, a riječ je o jednom impresivnom maratonu gledanja. Tako da ako pronađete nešto manje od 18 tisuća godina slobodnog vremena, znate kako možete provesti to vrijeme.

TAGOVIcijela biblioteka youtubea koliko dugo bi gledali sve videozapise na youtubeu report trajanje svih videa na youtubeu youtube