Internet

lololol

Aside Banners

Tihi junaci uspješnih fotografija na Instagramu

Piše , Objavljeno

Ne znamo tko stoji iza svakog uspješnog muškarca niti iza svake uspješne žene. Ne znamo ni čemu ta naporna uzrečica, ali ono što znamo je da iza sve većeg broja Instagram lajkova stoje mirni prsti i oštro oko vrijednih photo sidekickova – frajera u vezi. Online magazin Bored Panda nedavno je izbacio galeriju ovih osobnih fotografa u poprilično neobičnim situacijama i pozama, vjerojatno pomno instruiranima kako da okinu savršen #SummerVibes ili #BeachLife trenutak.

Svi smo toga bili svjesni i ranije, ali sad je posve jasno – kod velike većine dobrih fotografija netko je izgledao jako glupo dok je to fotkao. Da se razumijemo, ni ovi koji su fotografirali sam čin fotografiranja vjerojatno nisu oličenje elegancije, ali ipak im hvala za ovo.

ODBROJAVANJE POČINJE!

#1 Za dobru fotografiju sa surferske daske treba se naravno i smočiti, a oprema je ionako pod garancijom.

1

#2 Jedna od najvećih laži je da Eiffelov toranj izgleda dobro iz bilo kojeg kuta, a to potvrđuje i ova fotografija. Nismo pretjerano optimistični oko kadriranja, ali gospodinove hlače i cipele odaju dojam osobe koja zna što radi. Bar kada su foto objektivi u pitanju.

2

#3 Zov dobre fotografije uvijek mora biti jači od nagona za pukim preživljavanjem i ovo je konačno netko tko to dobro razumije. Prijatelju, street photography treba ljude kao što si ti!

3

#4 Grozno uznemirujuća fotografija. Bez želje da diskreditiramo trud, čitav ovaj nepotreban rizik za vertikalnu fotografiju mobitelom i to još nemirnom ljevicom. Amaterizam.

4

#5 Svi smo ovo više puta vidjeli na plaži i vjerojatno nikome i dalje nije jasno što se tu ustvari događa.

5

#6 Ovo već ima puno više smisla. Umjesto patetičnog sastavka „Jesen u mom gradu“, kojeg bi možda trebalo i pročitati pred cijelim razredom, puno je elegantnije imati ovakvu fotografiju s drveta. Pogotovo ako se sve odvija u lijepom socijalističkom bloku poput ovoga.

6

#7 Dobra stara fotka vođenja partnera za ruku nikad ne iznevjeri, no sjajno je što ovaj put imamo i behind the scenes dodatak jer u suprotnom nikad ne bismo saznali koliko ovaj pas ne vjeruje HŽ rasporedu.

7

#8 Imamo neki dojam da je iduća bila s ananasom, kao i da nije prva koju je tog popodneva škljocnuo.

8

#9 Ovu pozu vjerojatno prepoznajete i ono je što naprosto svatko uvijek želi čuti dok se preznojava iza objektiva. Daj me sad jednu ko Spidermana!

9

#10 Malo adrenalina nije pokopalo nijednu vezu. To je vjerojatno misao vodilja pri nastajanju ovakvih fotografija, ali to naravno nije istina.

10

#11 Zauzimanje dobre poze u ovom je slučaju obiteljski zaštitni znak, ali nažalost mala djeca ne razumiju umjetnost i vjerojatno nikada ni neće.

11

#12 Ova fotografija definitivno postavlja i neka pitanja, a vjerojatno najvažnije među njima je koji od ova dva lika ovdje je ustvari samo random creeper koji je iskoristio trenutak.

12

#13 Ima li što ljepše doli u vrelim ljetnim danima uspeti se prijatelju na preplanula ramena i zatim okinuti nekoliko sjajnih fotografija u pijesku. Teško!

13

#14 Da, plaže su upravo te lokacije koje često izvuku dodatni atom snage, fleksibilnosti, ali i artističkog duha.

14

#15 Ovo nam se manje-više svima dogodilo u bezbrižnoj popodnevnoj šetnji. Prilika za otvaranje pješakom na E4 i za fotografiranje na šahovskoj ploči sa svim figuricama, čašom gin tonica i pogledom ispod obrva.

15

Autor: Bruno Pušić!

TAGOVIdruštvene mreže fotografije Instagram lol viralno

Komentiraj