Glazba

Na vrbi je, očito, rodilo grožđe!

PrethodnoSljedeće

Urnebesne reakcije Snoopovih obožavatelja: “Rekao sam da ću prestati kad i Snoop, ali…

Izvor: Screenshot/X/Snoop Dogg/TikTok/@gorgeousgarbagegremlin

Došao je i taj dan. Dan kad je Snoop Dogg, reper i poznati obožavatelj kanabisa, odlučio prestati pušiti marihuanu.

Snoopova konzumacija marihuane poznata je javnosti, već neko vrijeme, a reper je o svojim „navikama“ otvoreno govorio i u medijima.

Snoop Dogg i marihuana, s vremenom su postali sinonimi, pogotovo nakon što je svoj imidž izgradio na toj navici, zbog čega je ova vijest šokirala mnoge.

Način na koji je reper obavijesti fanove o svojoj odluci, jednako je bizaran i komičan.

Naime, u melankoličnoj objavi na platformi X, koju je krasila crno bijela fotografija repera s natpisom: „Nakon dugog razmatranja i razgovora sa svojom obitelji, odlučio sam prestati s pušenjem marihuane. Molimo, poštujte moju privatnost u ovom trenutku.“

 

Dramatičnu objavu komentirali su mnogi obožavatelji, a neke reakcije posebno su nasmijale internet.

„Ne brini Snoop, mi, tvoji učenici nastavit ćemo tvoje naslijeđe… Pušit ćemo u tvoje ime… Ostani jak za nas“, zaključio je jedan korisnik platforme.

Ni TikTok korisnike nije zaobišla ova vijest, pa mnogi dijele zanimljive teorije o ovoj šokantnoj odluci repera.

@christabel.nf Idk why I can’t believe it 😭 #fyp #foryou #foryoupage #trending #snoopdogg #snoopdogquit #funny #humor ♬ original sound – Kevinamunarriz

Dok jedni šaljivo dodaju da smo očigledno „ušli u paralelni svemir“, drugi tvrde da je objava samo dobar marketinški trik te da će reper uskoro u prodaju staviti svoje vejpove ili jestive proizvode od kanabisa, zbog čega je napisao da će prestati s pušenjem.

Osim što je njegova objava pokrenula razne teorije „zavjere“, na TikToku se popularizirao trend u kojemu korisnici šaljivo govore svojim izjavama da će prestati s konzumacijom marihuane kada prestane i Snoop Dogg.

@gorgeousgarbagegremlin nah cus whats next pigs flying?😭😭 #fyp #snoopdogg #za #piercings ♬ I LOVE YALL – Jesus

Reper nije samo šokirao javnost svojom odlukom, već je i inspirirao mnoge kolege da i sami prestanu s konzumacijom ove droge. Tako su Meek Mill i Coi Leray, na svojim Instagram profilima, također objavili da će se odreći kanabisa.

TAGOVICoi Leray inspiracija konzumacija marihuane Meek Mill motivirao druge obožavatelji šokirani poznati obožavatelj kanabisa prestao pušiti travu snoop dogg tiktok urnebesne reakcije