Internet

cristiano kardashian

Aside Banners

Gledat ćemo novi reality show – o Cristianu Ronaldu. I to na Facebooku!

Piše , Objavljeno

Kako vrijeme ide, Facebook se sve više orijentira na video sadržaj, a sada su spremni za produkciju najvećeg projekta dosad – reality show o zvijezdi Real Madrida (a uskoro vjerojatno Juventusa), Cristianu Ronaldu.

Kiki Ronaldo bi mogao od ovog dobiti finu financijsku injekciju (nije da mu treba) od 10 milijuna dolara.

Serijal bi imao 13 epizoda i bio bi sastavni dio Facebook Watcha – mjesta gdje možete pronaći originalne sadržaje kojima ćete kratiti vrijeme. Jasno nam je da Facebook pokušava ugroziti vladavinu Youtubea, ali u kombinaciji s najvećom nogometnom zvijezdom današnjice (ili drugom najvećom, ovisno u kojem ste taboru) misle da imaju šanse.

Kapetan Portugala već surađuje s Facebookom na igranoj seriji o ženskoj srednjoškolskoj nogometnoj momčadi, ali detalja previše nismo iskopali (jer je petak i uskoro nam je gotova smjena) – tako da vjerujemo da će se suradnja uspješno nastaviti.

Tko će gledati “reality” show s Ronaldom u centru zbivanja? Mi ćemo dati šansu. Ako smo gledali reality o braći Ball i tati LaVaru Ballu, onda ćemo i neku etabliranu sportsku zvijezdu promotriti barem epizodu-dvije.

Možda ćemo napokon saznati koristi li Ronaldo stvarno Herbalife preparate.

TAGOVIcristiano ronaldo facebook nogomet reality tv

Komentiraj