Internet

Rekli su nam da se isplati

Aside Banners

VIDEO Popust na doživotnu pretplatu na Pornhubu za 200 američkih dolara – ovo već je Crni petak

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Lucy Heath/Unsplash

Prvo moramo razjasniti jednu stvar – mi nismo pronašli ovu informaciju, niti smo išta guglali kako bi nam Bogovi internet algoritma poslali ovakvu ponudu, nego nam je ovo prijatelj proslijedio.

Rekao nam je da se radi o predobrom popustu i da to moramo podijeliti s ljudima jer se ovo ne propušta.

Mi mu vjerujemo. On inače ima sposobnost pronalaženja dobrih rasprodaja, akcija i slično.

Nismo nikad isprobali Premium Pornhub. Zapravo nismo ni čuli do danas za Pornhub, niti smo znali da takve stvari postoje na internetu… Užas…

Ako nam ne vjerujete, slobodno čekirajte našu povijest pretraživanja – nevinija je od dojenčadi koje gleda u grudi i vidi priliku za hranu. Također, ne znamo za incognito mode, što je to?

Radi se o doživotnoj Premium Pornhub pretplati.

Kako god bilo, ako želite podržati ovu platformu, a opet dobiti puno toga – mislim da je ovo najbolji način.

Bitna informacija – ne možete sačekati sljedeću plaću ili da vam “sjednu neke pare” jer ova ponuda ističe utorak ujutro. Hoće li se ponovno pojaviti sljedeće godine za crni petak – to ne znamo.

No, ako ste bili Premium Pornhub pretplatnik tijekom “prvog vala” korone kada su tu pretplatu nudili besplatno i svidjelo vam se – 200 američkih dolara odnosno malo manje od 1.300 kuna je odlična ponuda za nešto što će trajati čitav život. Ako se pitate kako znamo da je Premium pretplata bila besplatna – i to nam je prijatelj rekao.

Možda vam prilikom odluke pomogne njihova dosta humoristična reklama i ne brini te se – ako ste u javnom prijevozu, na poslu ili nešto treće gdje ima dosta ljudi, ovaj video nije kao većina njihovog sadržaja. Drugim riječima, mogli biste ga pogledati s bakom ili djecom i ne ulaziti u priče o cvijeću i pčelama, toliko je siguran za gledanje u javnosti.

TAGOVIpornhub