Internet

Mala je avion

Aside Banners

Vruća prognozerka iz Meksika postala hit na internetu. Jasno nam je zašto

U vrijeme ovih nevjerojatnih vrućina potrebno je biti pripremljen na sve. Meksiko je blagoslovljen jer njih na vrućine upozorava ova vruća prognozerka.

Piše , Objavljeno

Kad je RTL zaplivao u hrvatskom medijskom prostoru, njihova vremenska prognoza je bila najgledaniji segment na svim televizijama zahvaljujući atraktivnoj Renati Sopek. Renate nema već neko vrijeme, a za vas koji niste zadovoljni s Vakulom – tu je meksička prognozerka Yanet Garcia. Bez obzira na jezičnu barijeru i činjenicu da je meksičko vrijeme nama nebitno – možda biste trebali baciti oko.

yanet1 (Custom)

Djevojka nevjerojatno dobro izgleda, postala je hit na Redditu – njezin subreddit r/yanetgarcia je brutalno narastao prošlog vikenda. U subredditu možete pronaći njezine fotke sa društvenih mreža, video zapise vremenske prognoze i različite gifove.

Njezin Instagram ima 467 tisuća sljedbenika, a svakog dana oduševljava svoje fanove novim fotkama iz studija, ali i sa plaže te iz teretane. Sigurni smo da je znatno doprinijela popularnosti Televise Monterrey, televizijske postaje na kojoj radi, a bilo bi u redu da je glavonje nagrade povišicom.

El pronóstico del tiempo en Las Noticias Televisa Monterrey Outfit @bebe_mexico

A video posted by Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) on


yanet2 (Custom) yanet3 (Custom) yanet4 (Custom)

TAGOVIkomad seks seksi cure vremenska prognoza

Komentiraj