Film i TV

Opet su šokirali javnost

Aside Banners

Will Smith komentira memoare Jade Pinkett Smith: Tvrdi da je bio emocionalno slijep

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram/Jada Pinkett Smith/Will Smith

Poznati glumac i bivši reper, Will Smith, odlučio je komentirati memoare njegove supruge, Jade Pinkett Smith, koji su uzburkali javnost.

Osim što se dotaknula raznih spekulacija, poput onih o Willovoj seksualnosti i izvanbračnim aferama, Jada je, tijekom ekskluzivnog razgovora za TODAY u kojemu je predstavila svoj knjigu Worthy, spomenula je i da ne živi s reperom već 7 godina.

Par je u braku od 1997. godine, a zajedno imaju dvoje djece Jaden i Willow. Iako žive odvojeno, ne žele se rastati pa su službeno još uvijek u braku.

Ova izjava šokirala je javnost, a par se opet našao na meti kritika.

Glumac je, navodno, poslao e-poruku redakciji the New York Timesa u kojoj je komentirao Jadine memoare.

„Kad ste s nekim više od polovice svog života, nastupi neka vrsta emocionalnog sljepila. Prelako prestanete uočavati neke skrivene nijanse i suptilne ljepote koju ta osoba nosi.”

Također je otkrio da ga je ovo na neki način probudilo te da je tek sada shvatio koliko je  Jada Pinkett Smith otporna, pametna i suosjećajna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Will Smith (@willsmith)

Izuzevši objavu na Instagramu, u kojoj je napisao da će ugasiti notifikacije, glumac nije dodatno komentirao navedeni intervju ili izjave svoje supruge.

TAGOVIbračni par živi odvojeno Jada Pinkett Smith memoari Jade Pinkett Smith will smith Will Smith odgovorio Worthy