Internet

Aside Banners

Youtube zvijezda zaradila 7.5 milijuna dolara prošle godine igrajući igrice

Biste li nam vjerovali ako vam kažemo da ovaj mladić zarađuje preko sedam milijuna dolara godišnje samo igrajući igrice?

Piše , Objavljeno

Nikad više nećemo vjerovati roditeljima koji nam od djetinjstva govore kako nemamo ništa od igrica i da bi bilo bolje da se fokusiramo na učenje.
Screenshot_2 (Custom)
Felix Kjellberg, poznatiji pod online imenom PewDiePie je započeo postavljati video zapise na svoj istoimeni Youtube kanal prije šest godina. Uglavnom je snimao svoje komentare dok je igrao igrice. Često i pretjera s komentarima, vrišti i zna biti iritantan, ali svejedno ste zapeli s njegovim videom na vašem ekranu bez obzira što ga nekad ne podnosite.
Ubrzo je postao toliko popularan da je potpisao ugovor sa Maker studiom 2012. godine, a Maker Studio je sad u vlasništvu velikog Disneya.
Zašto smo ljubomorni? Felix je prošle godine zaradio 7.5 milijuna dolara. Samo mu je 25 godina (baš kao i jugiću o kojem smo pisali u članku ovdje). Neki će reći kako cijeli dan sjedi i igra igrice (što je istina), ali morate odati počast momku koji se direktno povezuje sa svojom publikom svaki dan – bez agenta i objava za medije. Dokaz je da svi to možemo.
37 milijuna ljudi je pretplaćeno na njegov Youtube kanal, a samo od oglasa zarađuje 4 milijuna dolara svake godine.
Ova vijest je naišla i na negativne reakcije pa je Felix odlučio dati izjavu u videu pod naslovom “Let’s Talk About Money“. Možete ju u cijelosti pogledati ispod.

TAGOVIinternet pewdiepie youtube youtube zvijezda youtuber

Komentiraj