Internet

Aside Banners

Zaboravite Tinder, imamo aplikaciju koja vas spaja s ljudima koji MRZE iste stvari

Piše , Objavljeno

Većina dating aplikacija je površna – temelji se na izgledu osoba i stvarima koje te osobe vole, ali ne postoji dublji odnos od onog koji se temelji na mržnji prema istim stvarima.

Strast koja je potrebna za hejtanje bilo čega je deset puta jača od strasti potrebne za ljubav prema nečem. Često se složimo s novim prijateljima ili potencijalnim romantičnim (ili seksualnim) interesima oko nekih stvari – glumimo da volimo istu glazbu ili iste filmove, kažemo da cijenimo rad Lene Dunham i Taylor Swift, ali kronično povezivanje nastaje tek kada si priznamo što sve mrzimo.

Sad kad smo iskreni, mrzimo rad Lene Dunham, babe u tramvajima, razgovor na telefon i muškarce koji prevuku traperice preko Timberlandica da izgledaju kao obične cipele. O tome možemo govoriti satima.

hater-dating-app-lifestyle-4-970x647-c

Ova filozofija je zapravo razlog nastanka aplikacije koja se, vrlo jednostavno, zove Hater.

Hater je jedinstvena aplikacija na tržištu i spaja te s korisnicima koji mrze iste stvari kao ti. Nažalost, vjerojatno neće biti raširena dovoljno kao Tinder i ostale slične aplikacije, ali čovječanstvo će doći na novu razinu svijesti i prihvatiti hejtanje kao legitiman plus mogućoj romantičnoj vezi.

Hater izlazi 8. veljače, samo na iOS uređajima – ali ako tražiš hejtericu svog života, vrijedi probati i tehnološku varijantu istraživanja “tržišta”.

TAGOVIaplikacija dating hater tinder

Komentiraj