Auto & Tech

Postigli smo sve čemu smo težili

Aside Banners

Napaljeni Japanci imaju novi bizarni fetiš – simulator stiskanja ženskih anime grudi

Piše , Objavljeno

Daj Japancima tehnologiju za virtualnu stvarnost i budi siguran da će ju iskoristiti za neku bizarnu, sa seksom, fetišima i anime likovima povezanu zabavu.

animeOh Japan, you did it again… Ne može čovjek više izmisliti jednostavnu tehnologiju za prikaz virtualne stvarnosti da neki napaljeni Japanac ne smisli način kako ju iskoristiti za bizarne seksualne fetiše. Ryuto Souma je tako smislio poseban simulator stiskanja ženskih anime grudi (vjerojatno će imati i opciju hvatanja sisa nekog debelog muškarca, za one koje takve stvari napaljuju… Bog zna da nas ima svakakvih…) koji izgleda apsolutno jezivo kako i zvuči.

Radi se o četverokomponentnom sustavu koji objedinjuje Oculus Rift set za prikaz virtualne stvarnost, LeapMotion senzor na pritisak, mousepad sa zakeljenim sisama i maleni Arduino kontroler koji sve ovo povezuje. Oko samih sisa može biti kulisa po izboru korisnika pa se tako u pokaznom videu radi o nekakvoj anime djevojci ljubičaste kose koja proizvodi neugodne i jedino Japancima privlačne zvukove kada ju virtualno primate za grudi. Sekseeej!

Simulator stiskanja grudi – promo video:

Mislim, čovjek se stvarno mora nasmijati kada vidi malenog napaljenka kako s ogromnim Rift setom na glavi stišće nekakav komad plastike i zabrijava si da se radi o pravoj djevojci, ali ionako smo se odavno prestali trudili shvatiti azijsku kulturu. Kao i svaki sličan gadget, i ovaj će vrlo vjerojatno teško naći tržište izvan Japana, ali tamo bi mogao biti iznimno popularan. Prvo će predstavljanje imati već 14. rujna na OcuFesu u Nagoyi, a od tog trenutka niti jedne anime grudi na svijetu neće biti sigurne!

TAGOVIanime bizarno japan seks simulator sise

Komentiraj