Auto & Tech

Aside Banners

Kakvih li stvari na stvari.net!

Ajmo, buđenje tehno frikovi i n00bovi! Stvari.net stalno vas trpa gadgetima, pa pogledajte što ste (možda) propustili.

Piše , Objavljeno

U svijetu konzumne elektronike nastavlja se šoranje smartphoneovima i sve manjim notebookovima. Kad će sljedeći iPhone, tko će dati manjeg, lakšeg, kompaktnijeg… pitanja su to na koja odgovore uvijek možete potražiti na Stvari.net.

MSI Wind 2 – blagi redizajn

Nova generacija MSI Wind notebooka blago je redizajnirana u odnosu na prethnodnika. Zaobljenije kućište, nešto više prostora na disku, Atom procesor. Uglavnom kozmetičke preinake osnovnog modela.
MSI Wind 2 >>

Sony VAIO P – mali šminker

Sony VAIO P

Sony VAIO P

Sony je uspio napraviti nekakvu inovaciju u svijetu notebooka, pa je VAIO P malen, dovoljno snažan, ali i oku dovoljno privlačan da bi postao prodajni hit. Naravno, ako je Sony onda košta.
Sony VAIO P >>

Kodak Z980 megazoom – tako daleko, a tako blizu

Kada ovi iz Kodaka nakelje “mega” na zoom faktor nekog fotića, onda zaista misle ozbiljno. Z980 megazoom ima uvećanje od 24 puta! Radi se o kompaktnom digitalcu, s 12 megapikselnim senzorom.
Kodak Z980 megazoom >>

Panasonic DMC-LS85 – povoljan 8,1 MP digitalac

Panasonic DMC-LS85

Panasonic DMC-LS85

Na proljeće očekujemo i ovog povoljnog digitalca iz Panasonica. Koliko povoljnog? Oko 120 američkih zelembaća, ako je vjerovati najavama, što ga u 8MP ekipi čini prilično povoljnim.
Panasonic DMC-LS85 >>

Palm Pre voli da ga se dodiruje

Palm se probudio iz zimskog sna i uskočio na tržište smartphone uređaja. A ovaj mamalaz zaista izgleda pametno. Fini zaslon osjetljiv na dodir i multitouch s odličnom rezolucijom, te novi OS i korisničko sučelje impresivnih mogućnosti među kojima se ističe dobar multitasking.
Palm Pre >>

HTC Touch Cruise 09

HTC Touch Cruise 09

HTC Touch Cruise 09

HTC je za naziv svojeg novog smartphonea odlučio iskoristiti naziv modela na zalasku, i dodati mu “09” na kraj kako bi razlika bila očita. Iako nisu posebno maštoviti s nazivljem, HTC-ovci pokazuju da im ne nedostaje ideja kada je tehnika u pitanju.
HTC Touch Cruise 09 >>

TAGOVIgadgeti htc laptop mobitel msi naotebook palm pre sony stvari

Komentiraj