Auto & Tech

Besplatna browser igra

Aside Banners

Za sve ljubitelje srednjovjekovnih strateških igara – zaigrajte Khan Wars!

Ukoliko ste zaljubljenik u srednjovjekovne strateške igre, imamo nešto zanimljivo za vas – Khan Wars.

Piše , Objavljeno

Tisuće Hrvata već tjednima se zabavlja uz jednu od najpopularnijih strateških igara svih vremena. Stvar je otišla tako daleko da se ekipa masovno skriva i od šefova na poslu kako bi organizirala napad i poslala svoju vojsku na susjedno carstvo. 

Ništa bolja situacija nije kod kuće, gdje su supruge, cure i mame podigle razinu prigovora na najjače, ali od igre se, kako čujemo s terena, ne odustaje. Pogotovo u doba ove epidemije i izbjegavanja socijalnih kontakata.

Riječ je o igri Khan Wars koju možete besplatno igrati u svom browseru ili na mobitelu, bez potrebe za bilo kakvom instalacijom i skidanjem. Igrati možete ovdje.

Khan Wars je besplatna browser igra, a od igranja vas dijeli samo nekoliko klikova. Igra je dovoljno kompleksna i za sve iskusnije igrače, tako da smo sigurni da će vas prikovati uz monitore u kratkom roku. A da stvar bude još zanimljivija – borite se protiv stvarnih igrača iz Hrvatske i regije.

Važna napomena: Za sve vas koji se besplatno registrirate od 4. do 11.8. dogovorili smo dodatni bonus od 25 eura koji će sjesti na vaš račun. Stoga ne čekajte i registrirajte se još danas

Vaš glavni cilj u Khan Wars-u je da ručno izaberete moćnu srednjovjekovnu naciju i porazite sve ostale igrače kako bi dominirali srednjovjekovnim svijetom.

Khan Wars ima sve klasične elemente izvrsne multiplayer strateške igre, uključujući razvoj moćnog carstva, uspostavljanje moćne vojske, stvaranje lukavih strategija i najvažnije – borbu protiv drugih igrača!

Provjerite svoje vještine protiv nekih od najiskusnijih igrača na svijetu!

>> Isprobajte Khan Wars već danas – krenite na igru!

TAGOVIigra igrice khan wars srednji vijek strategije strateške igre

Komentiraj