Auto & Tech

Aside Banners

Kišobrani – svakakvi, samo ne obični

Helou bojz end grlz, Idesh! se brine da vam ne kisnu pametne glavice i skupe frizurice izborom kreativnih, inventivnih i/ili beskrajno glupih kišobrančića.

Piše , Objavljeno

Ako niste Chuck Norris pa vas čak i kiša obilazi u širokom luku, krugu, polukrugu, ili nekom drugom geometrijskom obliku, nosanje kišobrana u javnosti nužno je zlo. Budući da standardna ponuda obrane od padalina ne nudi ništa što je iole kul, potrudili smo se naći par kišobrana koji će vas izdvojiti iz sive gomile.

Naravno, ove preporuke padaju u vodu ako ste poput Georga Costanze uvjereni da se kišobrani besplatno dijele u kafićima, u onoj košari pored vrata.

Umbuster

Umbuster

Umbuster

Čak i Chuck Norris mogao bi se osjećati ugroženim dok vi prošetavate ovaj kišobran. Bokser na dršci jamči da će dečki sa kvarta dva puta razmisliti prije nego li vam krenu prodavati ciglu, dok će se ostatak naprave pobrinuti da zurka “sprijeda kraće, iza duže” ostane postojana bez obzira na vremenske uvjete.
Prodaje se za neskromnih 287 američkih dolara, a prije nabavke valja provjeriti u MUP-u je li potrebno izvaditi oružani list.
Umbuster >>

Kišobran od krokodilske kože

Najskuplji kišobran

Najskuplji kišobran

Najskuplji kišobran na svijetu (tako kažu, a cijena od 50 somova dolara tome svjedoči) djelo je Flavija Briatorea i kolege Angela Galassa, odnosno njihove dizajnerske kuće Billionaire. Prije nego li pomislite “Kakav kreten i latentni homoseksualac bi nosio ovo čudo”, zamislite se na trenutak nad činjenicom da se na popisu trofeja spomenutog Briatorea nalaze imena Heidi Klum, Naomi Campbell, Adriane Volpe i drugih ljepotica.
Ipak, kišobran od krokodilske kože definitivno je poziv na davajst, tries deka šamarelica, pa dizajnerima predlažemo nekakvu kombinaciju s prethodnim artiklom za osobnu zaštitu.
Billionare >>

Prognostički kišobran

Prognostički kišobran

Prognostički kišobran

Uz ovaj kišobran ubrzo ćete zaboraviti da Zoran Vakula uopće postoji. Ambient Forecasting Umbrella cucla podatke o vremenskoj prognoszi sa Accuweather.com i svjetlosnim signalima obavještava svojeg vlasnika je li mu uopće potreban, odnosno, koja je mogućnost da mu u skoro vrijeme bude potreban.
Predstavljen na CES-u, nema ga u dućanima.

Kišo, odjebi!

Kišo, odjebi!

Kišo, odjebi!

Za one koji na ulicu izlaze sa stavom, vrijeme je da o svojem stavu obavijeste susjede s gornjeg kata koji im trecu mrvice na balkon, kišu i satelite. Fuck the Rain kišobran djelo je dizajnerskog studija Art Lebedev i prodaje se za cirka 50 dolara, što je mala cijena za ovako snažnu poruku.
Naša preporuka:pazite kamo ga usmjeravate i tko vam je susjed s gornjeg kata.
Art Lebedev >>

Kišoburobran

Kišoburobran

Kišoburobran

Jedan od razloga zašto izbjegavamo kišobrane jest njihova nezgodna navika da se spigaju pri prvom udaru vjetra. Senz Mini kišobran trebao bi stati na kraj našem freestyle hrvanju s podivljalim kišobranima i omogućiti nam da se suprotstavimo vjetru brzine do 64 kilometra na sat.
Naravno, oduševljenje splašnjava kada vidimo kako izgleda.
Senz Mini kišobran >>

Kišobran za dvoje, kišobran za dvo-o-je

Kišobran za dvoje

Kišobran za dvoje

Vjerujemo da ste znali da smo mi dečki kamenih mišića, čvrsta pogleda, ali i meka srca, pa smo uključili i jedan romantični kišobranski artefakt.
Iz usta vaše drage, uz ovaj kišobran, više nikada neće izaći ona dobro poznata rečenica:”Jebote sebičnog, kako držiš taj kišobran, samo si svoju glavu pokrio” bez obzira na to kolika vam je glava. Dvostruki kišobran nudi dovoljno prostora za vas, nju i obaveznih minimalno deset centimetara razmaka među vama.
Dvostruki kišobran prodaje se za bijednih dvadeset dolara, pa više ništa ne stoji između vas i vaše sreće.
Dvostruki kišobran >>

Kišobran za zvjerad

Kišobran za zvjerad

Kišobran za zvjerad

Naravno da brendirana jaknica i usklađene šlapice nisu dovoljne za zaštitu vašeg ljubimca. Mamica i tatica svojem dragom Fifiju sada će nabaviti i kišobranček, pa će jaknica i ono malo pseće dlake biti na suhom. Ostajemo bez adekvatnog komentara.
Kišobran za ljubimce >>

TAGOVIchuck norris gadgeti george costanza kiša kišobran vrijeme