Auto & Tech

Aside Banners

Proljeće jeeee… idemo kosit’ travu!

Za vas smo izabrali nekolicinu alata koje, doduše, nećete naći na akciji u Pevecu, ali ako ih se dočepate, bit ćete pravi dasa!

Piše , Objavljeno

Mi volimo travu, i neka nitko ne pomisli da lažemo! Ipak, ne možete sve što je zeleno obrati jednom godišnje i biti mirni. Travu, odnosno travnjak treba održavati, a to uglavnom podrazumijeva košnju, rezanje, čupanje i druge mučne radnje.
Znamo, već vam je muka, jer to nije nimalo lagan posao. I tu dolazimo u spas!

Predstavljamo vam kosilice i alate za vrtlarenje koje će uljepšati vaše vikende na viksi, izgledat ćete nevjerojatno kul, a i ostat će više vremena za roštiljanje i pražnjenje gajbi piva!

Dixie Chopper Xcaliber kosilica

Dixie Chopper Xcaliber kosilica

Dixie Chopper Xcaliber kosilica

Ovoj pili nedostaje samo frižider i naše bi golf igralište bilo pokošeno za tili čas! Frižider nema, ali ipak ima se čime pohvaliti.
Xcaliber je, kažu, najbrža kosilica na svijetu. “Juri” oko 25 kilometara na sat, ali prava brzina krije se u 38 centimetara širokom rezaču. Brza računica potvrđuje da će čudovišna kosilica četiri tisuće kvadrata trave, na savršenih pet milimetara visine, sasjeći u svega sat vremena. Jest da košta 11 somova dolara.
Želiš? >>

Leatherman vrtlarski multipraktik

Leatherman vrtlarski multipraktik

Leatherman vrtlarski multipraktik

Za čudovišne biljke koje proždiru vašu okućnicu, bezobrazne voćke koje zauzimaju vaš teren ima lijeka, a pritom nećete za sobom morati vući pola garaže.
Ovaj lagani vrtlarski gadget na rasklapanje krije mnoge korisne alate. Doduše, mi nismo sigurni čemu služe, jer naš je pristup vrtlarstvu vrlo jednostavan:”ako strši – reži!” ali vjerujemo da bi ovo poslužilo. Leatherman je uključio 25 godina garancije.
Želiš? >>

Robotski travorez

Automower Solar Hybrid

Automower Solar Hybrid

Automower Solar Hybrid robotizirana je kosilica za lijene ekološki osviještene bogatune. Kvalitetu jamči švedska Husqvarna.
Iako je vrlo genocidno nastrojena prema travi, ovo je ekološka kosilica. Radi na solarnu energiju (nema žica, nema kantica s benzinom), radi sam od sebe, a ekološka komponenta ide tako daleko da je i sama kosilica izrađena od materijala koji se mogu reciklirati.
Želiš? >>

Koza šiša na daljinski

Goat Lawn Mower

Goat Lawn Mower

Iako su koze zapravo idealne kosilice travnjaka – rade same, automatski gnoje travnjak, na kraju radnog vijeka možete ih reciklirati u gulaš – životinje ipak predstavljaju obavezu, a mi to izbjegavamo.
Zato smo našli Goat Lawn Mower, kosilicu kojom se upravlja daljinskim upravljačem. Ima hibridni motor koji radi na benzin ili struju. Ekipa koja ga dila hvali njegove sposobnosti prilagodbe neravnom terenu, pa kažu da se može uspeti uzbrdicom od 45 stupnjeva. Ipak, zbog cijene od gotovo šest tisuća dolara, čovjek počne razmišljati o pravim kozama.
Želiš? >>

Čuvar posjeda

Čuvar posjeda

Čuvar posjeda

Kada ste uredili svoj lijepi travnjak, treba se pobrinuti da ga životinje ne unište. Ovaj čuvar travnjaka otjerat će svaku živinu koja mu se približi.
Detektor pokreta koristi infracrveno svjetlo, a zlonamjerni uljez dobit će porciju snažnog mlaza vode ravno u njušku. Može se podesiti da gađa živine točno određene živine, pa pretpostavljamo da će pomoći da se riješimo znatiželjnog susjeda. Dovoljno ga je prikopčati na obično crijevo za vodu i uključiti. Baterija će izdržati kojih šest mjeseci.
Želiš? >>

TAGOVIalat kosilica roštilj trava travnjak

Komentiraj