Auto & Tech

Uber do ibera

Aside Banners

Kraj bezobraznim taksistima – UBER aktivan u Zagrebu

Piše , Objavljeno

Danas (četvrtak) od podne se možete voziti UBERom u Zagrebu.

uberx

Usluga je dostupna putem Uberove službene aplikacije koju možete downloadati za svoje iPhone i Androide. Nema više “ne znam koji je broj taksija” i čekanja da se obećanje od “evo nas za 15 minuta” ostvari. S Uberom uvijek znate gdje je automobil koji dolazi po vas, koji točno automobil dolazi po vas i odmah znate cijenu.

Uber se na našem tržištu pojavljuje s manje luksuznom uslugom UberX (što znači manje Mercedesa, a više Toyota i sličnih “svakodnevnih” auta), ali svaki vozač je licenciran i strogo se vodi briga o tome da vozači pružaju najbolju moguću uslugu. Svog vozača možete ocijeniti putem iste mobilne aplikacije kojom ste naručili vožnju, a budite sigurni da vozači neće dugo ostati u Uberu ako grickaju bundevine sjemenke čekajući na kolodvoru jednu jedinu vožnju do aerodroma koju će naplatiti 500 kuna.
Pojava Ubera znači da će i “obični” taksisti morati unaprijediti svoje usluge i manire kako bi ostali konkurentni – što napokon znači da više nećemo morati slušati taksista Matu kako ima karaoke večer uz Mejaše dok nas vozi doma.

Izvor fotke: Uber.com

Izvor fotke: Uber.com

Također je vrlo zgodno to što u aplikaciju možete dodati svoju kreditnu karticu i plaćate putem aplikacije. Bez ikakvih napojnica. Nema više traženja sitniša i rasprave s društvom u zadnji trenutak tko će platiti (pa na kraju uvijek to budete vi). Moći ćete i digitalno podijeliti cijenu vožnje.

Isprobajte Uber, samo imajte strpljenja prvih tjedan-dva jer smo sigurni da će svi htjeti isprobati ovu novu uslugu. A ptičica nam je šapnula da downloadom aplikacije i pozivanjem svojih prijatelja dobivate i besplatnu vožnju!

Izvor fotke: Uber.com

Izvor fotke: Uber.com

Preuzmite aplikaciju za iOS!

Preuzmite aplikaciju za Android!

Preuzmite aplikaciju za Windows Phone!

TAGOVItaksi taxi uber

Komentiraj