Auto & Tech

Božićno Origin darivanje

Aside Banners

Kultni ‘Sim City 2000’ je sada besplatan na Originu, uhvatite ga dok možete!

Piše , Objavljeno

Možda je od njegovog izlaska prošlo 20 godina, ali Sim City 2000 je i dalje vraški dobra igra, a sada ju možete dobiti potpuno besplatno!

sim cityZnamo da u vrijeme torrenta i prebolesnih audio-vizualnih perverzija od 30+ gigabajta jedna zastarjela simulacija izgradnje grada nije nešto zbog čega bi se ljudi uzbudili, ali oni malo stariji gameri će definitivno znati cijeniti ovaj potez Electronic Artsa, koji je sve fanove odlučio počastiti za Božić savršenim poklonom: potpuno besplatnom igrom Sim City 2000: Special Edition. Sve ekspanzije, dodaci, više od tuceta novih katastrofa i napredci koji su od ove, sada već 20 godina stare igre, učinili vjerojatno najbolju simulaciju gradnje svih vremena dostupni su klikom na službenu stranicu, a jedini je uvjet da imate aktiviran Origin račun.

Sim City 2000 – gameplay video:

Iako nije specificirano do kada će ova blagdanska akcija trajati, bilo bi pametno da svoju verziju skinete što prije jer ovakva se prilika ne pruža često. EA je poznat po tome što svakih par mjeseci korisnicima ponudi neki od svojih vjerojatno 1 000 naslova potpuno besplatno, a među zadnjim su primjerima igre Pebble i Dead Space. Nitko vam ne brani (zapravo, zakon brani, ali o tom-potom) da ilegalno skinete neki od ovih klasika, uključujući i Sim City, ali imati original pa makar samo u digitalnom obliku, je ipak nešto posebno. Sretni blagdani!

TAGOVIbesplatna igrica besplatne igre blagdani božić ea electronic arts origin sim city sim city 2000: special edition

Komentiraj