Auto & Tech

Aside Banners

Laptop za prave frajere

Laptopi su napravljeni za curice. Nek' se slikaju, pronašli smo laptop za prave muškarčine

Piše , Objavljeno

Klasična prijenosna računala napravljena su za curice. Na njih je potrebno konstantno paziti kako se njihove delikatne komponente kojim slučajem ne bi oštetile. Nek’ se slikaju, pronašli smo laptop za prave muškarčine.

Latitude XFR D630

Latitude XFR D630

Već samim pogledom na sliku najnovijeg Dellovog laptopa oznake Latitude XFR D630 postaje jasno da se ovdje ne radi o običnom prijenosnom računalu. Mrcina je sposobna primiti bilo kakve udarce, otporna je na prašinu i druge razne metorabilije, a kao nagradu svojih sposobnosti prijenosnik je dobio potvrdu američkog Ministarstva obrane – Latitude XFR D630 naime udovoljava MIL-STD 810F vojnom standardu, štogod to značilo.

Naravno da se u Dellu za promociju svoje nove prijenosne uzdanice služe svojim prepoznatljivim pljuvanjem po konkurenciji pa je tako Latitude XFR D630 opremljen pet puta postojanijim SSD diskom, puni se 30 minuta brže od konkurenata, njegove performanse 23 posto su bolje od najbližeg mu konkurenta i sva sila ostalih, ja imam veći, izjava.

što se tehnikalija tiče Latitude XFR D630 ima 14,1 inčni ekran vidljiv i u najgorim uvjetima, 2.0GHz T7250 ili 2.2GHz T7500 CPU, do 4GB DDR Ram-a, 80GB tvrdog diska otpornog na udarce i trešnju (ili 32/64GB SSD diska), DVD pržilicu, Intelov GMA X3100 grafički pokretač, WiFI, Bluetooth te ostale komponente uobičajene u ovoj vrsti uređaja.
Sve navedeno teži 4,03 kilograma i “teži” od 3,899 dolara naviše. Votever, pravi frajeri ne pitaju za cijenu.

Pročitaj i:
Skup život prebogatih >>
Kako smo postali ovisni o gadgetima >>
Widgeti, gadgeti za desktop >>

TAGOVIdell laptop Latitude XFR D630

Komentiraj