Auto & Tech

Aside Banners

LEGO mobitel i kamera

Alcatel i LEGO udružili su snage, složili par kockica, ubacili malo elektronike, zaslon i desetak tipkica i evo ti ga - LEGO mobitel. Na istu foru, slaže se i fotić za klince.

Piše , Objavljeno

Početkom godine LEGO je najavio da će izbacivati gadgete namijenjene najmlađima bazirane na svojim kockicama, a čija cijena neće prelaziti 60-tak dolara. Tako uskoro možemo očekivati i LEGO mp3 playere, video kamere, walkie-talkije i sličnu gadgeteriju.

LEGO digitalac

lego digitalni fotić

lego digitalni fotić

Prvi pravi LEGO gadget kojeg smo imali prilike vidjeti jest Bionicle digitalni fotić. Oni koji imaju klince, ili jesu klinci, ili odbijaju odrasti, znaju da je Bionicle naziv onih zajebanih LEGO robota.
Uglavnom, digitalni fotić izgleda kao da je složen od LEGO kockica, i to je manje-više sve što o njemu znamo.

LEGO mobitel

LEGO mobitel

LEGO mobitel

Ovaj LEGO mobitel još je u konceptnoj fazi, ali radi se o uređaju s kojime dječaci i djevojčice u LEGOu i francuskom Alcatelu ozbiljno namjeravaju izaći na tržište. Prva prezentacija ovog mobitela pokazuje da će se moći slagati modulima nalik pravim lego kockicama, ali ne znamo je li to samo fora ili će različiti moduli donositi i neke nove funkcionalnosti. Naše stručno oko ipak procjenjuje da mobitel neće biti kompatibilan sa standardnim LEGO kockicama, stoga neke kombinacije ipak ispadaju, poput primjerice, LEGO mobitela na kotačima, s raketnim pogonom i jarbolima gusarskog broda.

TAGOVIalcatel digitalni fotoaparat gadgeti igračke lego mobitel

Komentiraj