Auto & Tech

Aside Banners

LEGO namještaj

Ako se u zrelijim godinama igrate LEGO kockicama, ali i ako volite originalan namještaj, LunaBlocks prava su stvar za vas.

Piše , Objavljeno

Godinama stre gradili kućice, autiće, pa čak i dvorce i svemirske brodove, ali sve uzalud! Vaša kolekcija legača sada skuplja prašinu na tavanu / podrumu. Stvari se mogu promijeniti i LEGO kockice mogu ponovno biti dijelom vašeg života, a da vas pritom ukućani i prijatelji ne gledaju ispod oka.

LEGO namještaj

LEGO namještaj

Thierry Nahon i Philippe Landecke, dvojica francuskih dizajnera, stvorili su LunaBlocks, komponente za namještaj identične LEGO kockicama. Već vam je sve jasno, zar ne? Vaša vještina i dugogodišnja praksa slaganja legača napokon može biti korisna.

Gospođa želi novu sofu? Zgrabiš nekolicinu “kockica” od gume i eto sofe! Ne valja boja? Klik, klak… eto druge! Život postaje jednostavniji i svakako zabavniji. Jednom sastavljen komad namještaja, ili čegagod vam padne napamet, lako je rastaviti ako ga trebate seliti, ili složiti sasvim desetu stvar.

LunaBlocks proizvode se od stakla, polipropilena, metala i gume u puno boja. Mogu se nabaviti na fransukom sajtu Homology, a cijene se kreću od 14 do 35 eura po komadu.

TAGOVIdizajn kockice lego namještaj

Komentiraj