Auto & Tech

Moćno!

Aside Banners

Lenovo ThinkPad X1 druge generacije

Lenovo ThinkPad X1 bit će novi rival Microsoft Surface tabletu odnosno laptopu koji je dizajniran da bude moćan ali ujedno i veoma lagan i da posjeduje touch screen verziju najnovijeg Windows operativnog sustava.

Piše , Objavljeno

Neke od dobrih odlika su odlična rezolucija ekrana i veoma velika fleksibilnost kao i veliki broj dodataka koji su specijalno dizajnirani za Lenovo ThinkPad X1 najnovije generacije. Tipkovnica koja se može skinuti kada ga želite koristiti kao tablet je jedna od najboljih tipkovnica na tržištu laptopa i računara.

Dok su neke od loših odlika koje su se pokazale tijekom dugotrajnog testiranja ovog uređaja sljedeće – preslaba baterija kao i cijena koja je za tvrtku Lenovo veoma visoka.

Iako se sigurno može naći tablet- laptop sa sličnim specifikacijama, možda postoje i jeftinije opcije koje bi mogle zamijeniti najnoviji Lenovo Flagship tablet 2 u 1.

Igranje zahtjevnijih igara na novom ThinkPad-u

Uz pomoć ovog tableta, bit ćete u mogućnosti igrati i neke malo zahtjevnije igrice s obzirom na njegov i5 intel core, 8gb rama i 256gb ssd hard, ali je ovaj tablet prije svega namijenjen onima koji žele obavljati posao brzo i jednostavno gdje god da se nalaze. Čak i ukoliko ne volite igrati online igrice na vašem mobitelu, ovaj tablet je toliko lagan i tanak da ga možete ponijeti sa sobom gdje god se nalazite i igrati vaše omiljene igrice, čak i rulet igre na domaćim portalima kao MZT. Možete i obavljati neke malo zahtjevnije operacije poput renderiranja video fajlova ili 3D crtanja.

Postoji potencijala da će veliki broj kupaca dati svoje povjerenje drugim proizvođačima

Sve je to Lenovo opakovao u jedno malo, veoma kvalitetno ali ne tako pristupačno pakiranje jer kada uspoređujemo cijene ostalih proizvoda u klasi, i cijenu ovog Lenovo ThinkPad X1 tableta, shvati ćemo da će veliki broj ljudi odustati od kupnje ovog tablet računala veoma brzo. IPad Pro koji je izašao 2017 godine kao i najnoviji Microsoft Surface Pro su jeftiniji od Lenovo ThinkPad X1 tableta ali da li su i bolji pokazat će vrijeme.

Lenovo odavno više nije mala kompanija, iako su se recimo nedavno pojavili u svijetu tehnologije oni su veoma brzo dospjeli na sam vrh kada je riječ o tehnologiji ovog tipa, prema tome možda baš zbog toga je ovaj uređaj toliko postavljen visoko kada je riječ o cijeni da je prestigao i neke od najskupljih tvrtki poput Apple i Samsung. Da li je ovaj tablet znak upozorenja Lenovo tvrtke da neće odustati od borbe za korisnike prenosivih računala na nama ostaje da vidimo što će vrijeme pokazati.

TAGOVIlaptop lenovo tablet

Komentiraj