Auto & Tech

Gym, znoj i guze

Aside Banners

Ma kakav Tinder? Sweatt je dating aplikacija za tebe ako se u teretani osjećaš kao kod kuće

Piše , Objavljeno

Tko kaže da se zaljubljenici u fitness ne mogu zaljubiti i u stvarne osobe? Pronađi srodnu, a i zgodnu, dušu putem Sweatta.

Kako bi bilo kakav režim vježbanja ili prehrane opstao, potrebna je nevjerojatna snaga volje. Također ne bi bilo loše da tvoj životni partner (makar i tvoj “it’s complicated”) dijeli tvoje navike i ne ždere palačinke s kilogramima nutelle tebi pred facom dok ti jedeš puding od rabarbare.

training-601214_1280

Ako si solo i treniraš, a Tinder nije za tebe jer nailaziš samo na jedinke koje u teretanu dođu pozirati za Instagram – možda je Sweatt aplikacija za tebe i tvoj six-pack.

Sweatt je Tinder za fitness entuzijaste i profesionalce. Zbog spoja na Tinderu bi možda propustili taj brazilian buttlift class srijedom zbog večere i pićenca, a ovako možete upoznati osobu s kojom ćete prvo podijeliti koji sat života vježbanjem u dvorani, a onda možete preći na ozbiljnije stvari.

SWEATT

Većina dating aplikacija spaja ljude na temelju prijatelja ili dijeljenih interesa poput glazbe, ali Sweattov algoritam spaja ljude na temelju unesenih preferenci kao što su vrijeme vježbanja, omiljene aktivnosti te načini prehrane. Ako jedeš samo sirovo, nećeš zaglaviti s nekim tko kuha čobanac satima. Čak se usudimo reći da se ovdje ne radi samo o dijeljenim interesima već i o dijeljenom stanju uma.

Screenshot_24

U teretani ponekad nije lako upoznati druge ljude. Neki ljudi vječno imaju slušalice u ušima s dobrim drugarom Metallicom ili novim Rihanninim hit-singlom (Work se zove, ako ste promašili. Mi znamo), a neki su konstantno zarobljeni facama u svojim pametnim telefonima. Zato bi Sweatt mogao funkcionirati – možete naći istomišljenike kojima je fitness također stil života te koji razumiju vaše prioritete.

Screenshot_25

“Zeleni čaj si naručio? Pa hajde daj, mi smo svi naručili pivo…” – to više nikad nećete morati čuti. A i vjerojatno ćeš se hook-uppat s najzgodnijim pripadnicima ljudske vrste ili onima koji su na putu da to postanu. Međusobna motivacija ftw.

Aplikacija je zasad dostupna samo za iOS, ali uskoro će i na Androidu.

TAGOVIdating fitness sweatt tinder

Komentiraj