Auto & Tech

'printanje' videa

Aside Banners

Hoćemo li uskoro animirane reklame gledati i na majicama?

Znate ono kada vam pogled zapne na 'određenoj zoni' na majici djevojke u prolazu? E pa, ubrzo bi to 'mjesto' moglo biti iskorišteno za prikazivanje video reklama.

Piše , Objavljeno

Pritom ne mislimo na klasične sponzorske majice s logotipom ili porukom, nego na ‘prave’ izmjenjive i animirane reklame. Majica razvučena preko bujnih prsa (ok, obuzdat ćemo maštu) mogla bi postati prostor za prikazivanje reklama oko kojeg će se trgati oglašivači. Zašto ne? Tehnologija (gotovo) postoji, slobodnog oglasnog prostora oko nas sve je manje, pa zašto ne iskoristiti ono što se nudi? Nakon par dana ‘nošenja’ reklame, prikopčamo se na Internet, ‘skinemo’ novi set reklame i u grad na kavicu zarađivati pare. Kada bi majicu prikopčali na smartphone (koji nam je u džepu), mogli bi reklame izmjenjivati real-time, ili prolaznicima nuditi najnovije vijesti?

E-Ink, tehnologija zaslona kakav se koristi na Kindle e-book čitačima, već se uspješno aplicira na tkaninu.

Osim crno-bijelog prikaza na kakvog vidimo na e-book čitačima, za koju godinu (kako prognozira Jeff Bezos iz Amazona) jednako tanki i fleksibilni bit će i zasloni koji će prikazivati sliku u boji.

Čim proizvođači deterdženata, higijenskih uložaka i osvježivača prostora ovo nanjuše, ništa nas neće spasiti od najezde njihovih reklama na ženska i muška prsa svuda oko nas!

TAGOVIe-book e-ink kindle majica majice

Komentiraj