Auto & Tech

Aside Banners

Mama kupi mi sat – za polja milje dolara

S obzirom na recentno dostupnu mogućnost turističkog obilaska Zemljine orbite sasvim je izvjesno da nam treba ručni sat s kojim ćemo, tamo gore, znati točno vrijeme

Piše , Objavljeno

U švicarskoj kompaniji Zenith izuzetno su vizionarski raspoloženi. Vizionar je bio i tada dvadesetdvogodišnji Georges Favre-Jacot koji je 1865. godine osnovao tvrtku Zenith, a koji je imao viziju povezivanja imena svoje kompanije uz neke od najprepoznatljivijih ručnih satova na svijetu. Sada kompanija ima novu viziju – viziju gomile kretena koji su za ručni sat spremni izdvojiti 500,000 zelembaća.

Tourbillon Zero G

Tourbillon Zero G

Najnoviji uradak iz Zenitha ručni je sat iz serije Tourbillon Zero G. Osnovna značajka modela El Primero Zero-G Multi-Dimensional Tourbilon sadržana je u njegovom nazivu – sat naime može bez problema raditi u uvjetima gdje nema gravitacije. Pa to je ono što smo oduvijek čekali, zar ne?

što se ostalih karakteristika ove precijenjene naprave tiče navodimo da se radi o ručnom satu u simpatičnom crnom ili sivom kućištu izrađenom od titana, ide pod vodu, otporan je na prašinu, padove, udarce i, naravno, mjeri trenutno vrijeme. Sve navedeno u potpunosti je nebitno kad je sasvim jasno da je za njegovu nabavku potrebno prodati ne jedan, ne dva, nego nekoliko desetaka bubrega svih članova uže i šire obitelji.

Ovo što najviše plaši je činjenica da sasvim sigurno negdje u mnogim kutcima naše planete postoji gomila onih koji će bez problema izdvojiti pola milje za Zenith El Primero Zero-G Multi-Dimensional Tourbilon. Tko voli nema bolje stvari…

TAGOVIluksuz najskuplji sat zenith

Komentiraj