Mobiteli

Aside Banners

Acer Stream

I Acer se pridružuje sve većem broju proizvođača koji su prigrlili Android operativni sustav za svoje pametne telefone. Stream ima sve specifikacije Nexusa One, osim što nije Nexus One.

Piše , Objavljeno

Acer stream

Acer stream

Acer promovira svoj novi smartphone kao mašinu iz snova, no gledajući karakteristike možemo samo zaključiti kako snova onda ima i više nego dovoljno na tržištu. Stream donosi zapravo sve što se danas očekuje od ‘top of the line’ proizvoda:3,7 inčni WVGA AMOLED displej rezolucije 480×800 piksela , 3G, Bluetooth, Wi-Fi, 5 megapikselnu kameru sposobnu za 720p HD video. Acerov Stream ima k tome i HDMI priključak kojim uređaj spajate s televizorom. Vaš snove pogoni Quacomm Snapdragon 1 GHz procesor i 512MB radne memorije.

Operativni sustav je Android 2.1, mada je mogući apgrejd na 2.2, ali korisnike će dočekati posebno Acerovo korisničko sučelje. Interna memorija se fiksirana na 2 GB, preko microSD kartica proširivo do 32 GB. Pregled fotografija i videa dolazi s odličnim 3D interfejsom, no ukoliko vas ipak više šusa obično slušanje radija, nema problema – Stream ima radio s RDS-om i GPS za navigaciju.

Cijena i dostupnost još nisu objavljeni no ziher će biti u cjenovnom rangu direktnih konkurenata na tržištu – HTC Desirea i Samsung Wavea.

TAGOVIacer android smartphone stream

Komentiraj