Mobiteli

samo 4

Aside Banners

Alcatel najavio smartphone s četiri (4!) kamere

Piše , Objavljeno

Alcatel je bio faca kad su kod nas mobiteli postali nešto pristupačniji, među prvima su imali model za mlade i svaka kul osoba ga je imala. Mi ga nismo imali. Evo mala fotka malog moba.

Screenshot_30

Alcatel je otkrio svoj novi smartphone koji ponosno nosi ime Flash. Čuli ste za iPhoneov sustav s dvije kamere na stražnjoj strani, Huawei se hvali sličnim sustavom u svom P9 modelu. E pa Alcatel Flash ima 4 kamere. Dvije stražnje i dvije prednje. Nije šala, prvi travanj je odavno prošao.

Obje stražnje kamere imaju senzore od 13 megapiksela. Jedna je u boji, druga je monokromatska – što bi moglo značiti oštrije i bolje fotke. A prednje kamere? Jedna je 8 megapiksela, druga je od 5. Nama ovo zvuči kao znanstvena fantastika jer najjaču prednju kameru koju imamo u uredu je jedna na Lumiji od jednog CIJELOG megapiksela.

Još ne znamo cijenu samog uređaja, ali dijagonala ekrana je najavljena kao 5.5 inčna, vrtit će Android Marshmallow, izgleda maaalo plastično, ali nadamo se da će biti dovoljno dobar da nam postane zanimljiv za kupnju. Dosta nam je ovih mutnih selfija, taman smo naučili kako se radi srneći pogled.

TAGOVIalcatel kamera smartphone

Komentiraj