Mobiteli

komunistički iphone?

Aside Banners

Apple ima nevjerojatan razlog za izbacivanje najljepšeg iPhonea dosad

Piše , Objavljeno

Apple opet iznenađuje. Prvo su najavili da izbacuju najjeftiniji iPad dosad (cijena 329 dolara), a onda su najavili i predivno izdanje iPhonea 7 pod imenom PRODUCT(RED). Neki zlobnici će reći da se radi samo o novoj boji, ali razlog izbacivanja baš te boje je vrijedan divljenja.

Gazda Applea je najavio kako ovim iPhoneom žele pomoći (RED)-u u borbi protiv AIDS-a. Prije 10 godina su prvi put surađivali s (RED)om, projektom koji su utemeljili Bono (da, taj Bono) i Bobby Shriver kako bi spasili svijet od AIDS-a. Uz pomoć partnera su u posljednjem desetljeću skupili preko 465 milijuna dolara, a sigurni smo da će i Apple pomoći s novom iteracijom iPhonea 7.

apple-red-phone

Crveni iPhone 7 i iPhone 7 Plus će biti dostupan od 24. ožujka, a najniža cijena je 749 dolara za osnovni model “obične” sedmice.

Ako ti je stvarno svejedno koje boje je tvoj iPhone ili ako svejedno nakeljiš maskicu čim ga izvadiš iz kutije – bilo bi lijepo da izabereš ovaj PRODUCT(RED) posebno izdanje i na taj način pomogneš nekome. Ako ništa drugo, bar ispričaj priču ljudima oko sebe zašto si izabrao baš taj.

apple-red-phone-box

TAGOVIaids apple iPhone smartphone

Komentiraj