Mobiteli

netflix + apple arcade = doviđenja svijete

Aside Banners

Apple izbacio “Netflix za igrice” – Apple Arcade je vani

Piše , Objavljeno

Iako gubi na popularnosti već duže vrijeme pored svoje jednako dobre (ako ne i bolje), a jeftinije kineske braće, Apple i dalje ima pokojeg asa u rukavu.

Prije nekoliko dana izbacio je iOS 13 i s njime aktivirao svoju verziju Netflixa- samo za igre. Apple Arcade pruža uslugu objedinjene mjesečne pretplate na brojne igre iz App Storea. iOS 13 moći će instalirati svi vlasnici modela iPhone 6S (iz 2015. godine) i dakako, onih novijih.

.

Usluga će biti dostupna u gotovo cijelom svijetu, pa tako i kod nas, a prvih mjesec dana je možete isprobati besplatno. Nakon toga koštati će vas 39,99 kn mjesečno,. Plaćanjem samo jedne pretplate korisnici će imati pristup velikom broju mobilnih igara koje su inače plaćali zasebno, što je dosta dobar deal, čini nam se.

Apple Arcade za sada ima preko 100 jedinstvenih naslova, ekskluzivnih za Appleove uređaje, uključujući Beyond the Steel Sky, nastavak klasične avanturističke igre „Beneath a Steel Sky“, a za art work zaslužna je legenda iza stripa Watchman, Neil Gibbons. Igre će se ažurirati mjesečno i uključivat će originalna izdanja poznatih kreatora Hironobu Sakaguchi, Ken Wonga, Will Wrighta i mnogih drugih.

Novi iOS 13 možete skinuti već danas. Javite nam dojmove budući da je ekipa iz Idesha odavno napustila Apple brod. Skup sport, skupo održavanje jahte.

TAGOVIapple Apple Arcade iOS13